👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

koopa napisał/a:
coś Ty każdy by wystawał głowy na uderzenie bezmózgich idiotów z kijami bejsbolowymita grupka by sie posypała jak domek z kart

szkoda gadać, wystarczy ruszyć główką i dowiedzieć sie np z Wiki:
pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead
pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead

super, nie ma to jak naziol broniący innych nazioli. dla nas jesteś i itak będziesz marginesem społecznym łysa pało
w300i, gdzie na twojej liscie sa tradycyjni skini? bo nigdzie ich nie widze a z ich ruchu wziela sie wlasnie parszywa tradycja NS-ow
przez takich pacanow jak ty i tobie podobni caly ruch skinheadow mial zawsze zla opinie, niewazne czy na to zasluzyl czy nie.
nie dla homo - rozumiem
nie dla obcokrajowcow ktorzy niczego dobrego nie wnosza do tego kraju (przyklad - rumuni zebrzacy w tramwajach i na ulicach) - rozumiem
nie rozumiem tylko pacanow ktorzy pochodzac z kraju, ktory tyle wycierpial przez faszystow, nazistow i komunistow - nie maja oporow, ba! nie zastanawiaja sie nawet czy dobrze robia noszac swastyke, sierp i mlot czy inne gowno na koszulce lub naszywce (dziarze?..) .
inna sprawa to rasizm - pol biedy jesli jakis np murzyn siedzi sobie za oceanem, kradnie, rapuje, udaje gangstera - nie zaboli mnie jesli uslysze ze zarobil od rasistow. inaczej jest, kiedy w TWOIM kraju, w TWOJEJ okolicy masz do czynienia z wrogoscia wobec ludzi, ktorzy nie zawinili nic nikomu - maja normalna, legalna prace, staraja sie jakos zyc, z jakiegos powodu w naszym kraju - a ktos probuje im to uniemozliwic. dlaczego? po co?
przez takich pacanow jak ty i tobie podobni caly ruch skinheadow mial zawsze zla opinie, niewazne czy na to zasluzyl czy nie.
nie dla homo - rozumiem
nie dla obcokrajowcow ktorzy niczego dobrego nie wnosza do tego kraju (przyklad - rumuni zebrzacy w tramwajach i na ulicach) - rozumiem
nie rozumiem tylko pacanow ktorzy pochodzac z kraju, ktory tyle wycierpial przez faszystow, nazistow i komunistow - nie maja oporow, ba! nie zastanawiaja sie nawet czy dobrze robia noszac swastyke, sierp i mlot czy inne gowno na koszulce lub naszywce (dziarze?..) .
inna sprawa to rasizm - pol biedy jesli jakis np murzyn siedzi sobie za oceanem, kradnie, rapuje, udaje gangstera - nie zaboli mnie jesli uslysze ze zarobil od rasistow. inaczej jest, kiedy w TWOIM kraju, w TWOJEJ okolicy masz do czynienia z wrogoscia wobec ludzi, ktorzy nie zawinili nic nikomu - maja normalna, legalna prace, staraja sie jakos zyc, z jakiegos powodu w naszym kraju - a ktos probuje im to uniemozliwic. dlaczego? po co?
Mnich napisał/a:
lyse paly zawiodly bo od zawsze sa do dupy:p wiecie dlaczego oni sie tak ubieraja ? wzieli to uwaga! od amerykanskich CZARNYCH robotnikow ktorzy pracujac golili glowy na lyso ubierali jeansy ( wtedy bardzo wytrzymale spodnie ) no i podkoszulki.
Wstyd mi za kazdego czlowieka ktory nie potrafi zrozumiec ze jestesmy wszyscy tacy sami, a kolor skory niczego nie zmienia.
Ile tego szukales na wikipedia ??

chcieli być cwaniaki a nie pykło
pownni im doyebać z 2000 euro mandatu za neonazim i przeznaczyc tą kasę na amunicję żeby wystrzelać ich w pisdu
pownni im doyebać z 2000 euro mandatu za neonazim i przeznaczyc tą kasę na amunicję żeby wystrzelać ich w pisdu
Esne napisał/a:
no to się łyse pały zawiodły
gdyby psów nie było to by pieknie dostali antyfaszysci

Hahaha, dawno się tak nie uśmiałem
.
Policmajstry celują do neonazistów z pistoletów, a zza ich pleców dobiegają okrzyki "alerta antifaschista"
. Co za banda komuszych frajerów
.

Policmajstry celują do neonazistów z pistoletów, a zza ich pleców dobiegają okrzyki "alerta antifaschista"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie