📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
koopa napisał/a:
coś Ty każdy by wystawał głowy na uderzenie bezmózgich idiotów z kijami bejsbolowymita grupka by sie posypała jak domek z kart
szkoda gadać, wystarczy ruszyć główką i dowiedzieć sie np z Wiki:
pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead
pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead
super, nie ma to jak naziol broniący innych nazioli. dla nas jesteś i itak będziesz marginesem społecznym łysa pało
Mnich napisał/a:
lyse paly zawiodly bo od zawsze sa do dupy:p wiecie dlaczego oni sie tak ubieraja ? wzieli to uwaga! od amerykanskich CZARNYCH robotnikow ktorzy pracujac golili glowy na lyso ubierali jeansy ( wtedy bardzo wytrzymale spodnie ) no i podkoszulki.
Wstyd mi za kazdego czlowieka ktory nie potrafi zrozumiec ze jestesmy wszyscy tacy sami, a kolor skory niczego nie zmienia.
Ile tego szukales na wikipedia ??
chcieli być cwaniaki a nie pykło
pownni im doyebać z 2000 euro mandatu za neonazim i przeznaczyc tą kasę na amunicję żeby wystrzelać ich w pisdu
pownni im doyebać z 2000 euro mandatu za neonazim i przeznaczyc tą kasę na amunicję żeby wystrzelać ich w pisdu
Esne napisał/a:
no to się łyse pały zawiodły
gdyby psów nie było to by pieknie dostali antyfaszysci
Hahaha, dawno się tak nie uśmiałem
.
Policmajstry celują do neonazistów z pistoletów, a zza ich pleców dobiegają okrzyki "alerta antifaschista"
. Co za banda komuszych frajerów
.
Policmajstry celują do neonazistów z pistoletów, a zza ich pleców dobiegają okrzyki "alerta antifaschista"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie