📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Można to było od samego początku rozwiązać na dwa proste sposoby:
1. strzał ostrzegawczy w tył głowy;
2. warstwowo - warstwa skinheadów, warstwa ziemi, warstwa skinheadów, warstwa ziemi etc.
2. warstwowo - warstwa skinheadów, warstwa ziemi, warstwa skinheadów, warstwa ziemi etc.

lyse paly zawiodly bo od zawsze sa do dupy:p wiecie dlaczego oni sie tak ubieraja ? wzieli to uwaga! od amerykanskich CZARNYCH robotnikow ktorzy pracujac golili glowy na lyso ubierali jeansy ( wtedy bardzo wytrzymale spodnie ) no i podkoszulki.
Wstyd mi za kazdego czlowieka ktory nie potrafi zrozumiec ze jestesmy wszyscy tacy sami, a kolor skory niczego nie zmienia.
Wstyd mi za kazdego czlowieka ktory nie potrafi zrozumiec ze jestesmy wszyscy tacy sami, a kolor skory niczego nie zmienia.

Mnich napisał/a:
lyse paly zawiodly bo od zawsze sa do dupy:p wiecie dlaczego oni sie tak ubieraja ? wzieli to uwaga! od amerykanskich CZARNYCH robotnikow ktorzy pracujac golili glowy na lyso ubierali jeansy ( wtedy bardzo wytrzymale spodnie ) no i podkoszulki.
.
Posiadasz jeszcze jakieś teorie spiskowe w zanadrzu? Żal to czytać.
jaszczomp maltański napisał/a:
Można to było od samego początku rozwiązać na dwa proste sposoby:
popieram
minki mieli takie smutne

Heheheh byłam na takiej demo. Nie ma to jak antifa w Berlinie heh

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie