reklama tych pistacji, zajebiste są, tak samo jak przybicie żółwia z orłem

@up
Patrz wyżej. To reklama pistacji.
Patrz wyżej. To reklama pistacji.
podpis użytkownika
Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro.
Zasmucę was ale to nie jest orzeł tylko bielik (amerykański).
Bieliki tak jak orły należą do rodziny jastrzębiowatych ale tutaj kończy się ich pokrewieństwo. Orły należą do podrodziny Aquilinae - orły (a to psikus) natomiast bieliki do podrodziny Buteoninae - myszołowy.
Bielikowi amerykańskiemu bliżej do myszołowa zwyczajnego czy ślimakojada czerwonookiego niż do majestatycznego orła przedniego. Nazywanie bielika orłem jest błędne.
Mimo, że ten ptak orłem nie jest to rzuciłbym palenie żeby skleić z nim żółwia.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Bieliki tak jak orły należą do rodziny jastrzębiowatych ale tutaj kończy się ich pokrewieństwo. Orły należą do podrodziny Aquilinae - orły (a to psikus) natomiast bieliki do podrodziny Buteoninae - myszołowy.
Bielikowi amerykańskiemu bliżej do myszołowa zwyczajnego czy ślimakojada czerwonookiego niż do majestatycznego orła przedniego. Nazywanie bielika orłem jest błędne.
Mimo, że ten ptak orłem nie jest to rzuciłbym palenie żeby skleić z nim żółwia.

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Od dwóch dni ludzie podniecają się sztucznym orłem czy tam k🤬a bielikiem. Internet w znakomitej swojej części jest jednak dla debili.
@Timon
Zasmuce cię ale Bielik Amerykanski (Bald Eagle) jest większy (wielkosc i masa) od "majestatycznego" orła przedniego.
Faktycznie to jest orłan a nie orzeł. Podobnie jak ptak z naszego godła narodowego nie jest orłem tylko Bielikiem, jak to juz zostalo udowodnione przez ornitologow (opierzenie nóg).
Zasmuce cię ale Bielik Amerykanski (Bald Eagle) jest większy (wielkosc i masa) od "majestatycznego" orła przedniego.
Faktycznie to jest orłan a nie orzeł. Podobnie jak ptak z naszego godła narodowego nie jest orłem tylko Bielikiem, jak to juz zostalo udowodnione przez ornitologow (opierzenie nóg).

Cieszy że już 2 ekspertów wypowiedziało sie na temat budowy i gatunków orła. Widzisz Modrzew88 może debile oglądający tu sztucznego Bald Eagle przybijającego zółwia łykną troche wiedzy.Oczywiście większośc sadoli tu to eksperci od orłów no ale na nauke nigdy za pózno