Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rak.Odbytu 2023-11-08, 18:43 2
lukas_21221 napisał/a:

Dlatego jestem za dostępem do broni

Żeby każdy bandzior strzelał do ciebie na dzień dobry, tak na wszelki wypadek, zanim strzelisz do niego? Zajebiście bezpiecznie będzie, nie mogę się doczekać. Druga Brazylia.
Zgłoś
Sromotnikov 2023-11-08, 18:44
Bardziej szokujace niz odciety leb w Meksyku.
Zgłoś
konto usunięte 2023-11-08, 18:44
Biedę mamy w kraju to i nie dziwota. Szkoda tylko tych którzy są napadani. Będzie też więcej takich sytuacji w skutek wspomnianej biedy , depopulacji oraz przez napływ naszych sąsiadów z biednego i skorumpowanego kraju. Wulgaryzmy w prawie każdym komentarzu nie pomogą poprawić sytuacji. Pomoże natomiast zlikwidowanie haraczy dla mafii warszawskiej.
Zgłoś
Rak.Odbytu 2023-11-08, 18:46 1
Kriski napisał/a:

Się do władzy rudy dorwie to i czarno-prochowce zdelegalizuje. Suweren ma być bezbronny żeby mu głupoty do głowy nie przychodziły.

Po tym co tu czytam, mam nadzieję, że tak zrobi.
Zgłoś
darek1234 2023-11-08, 18:49 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rafioe 2023-11-08, 19:03 2
lukas_21221 napisał/a:

Dlatego jestem za dostępem do broni

to by ja zastrzelil ?
Zgłoś
giga92 2023-11-08, 19:35 1
Brawa dla sprzedawczyni za większe jaja niż u niektórych facetów
Zgłoś
grucha85 2023-11-08, 19:50 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
metyoo 2023-11-08, 20:09 2
Zgłoś
Rak.Odbytu 2023-11-08, 20:27 1
Zgłoś
Mietek7567 2023-11-08, 21:00 2
tbom napisał/a:

A jaki masz problem z dostępem do broni w Polsce?
Około 1600 zł całość kosztów. Czas krótszy niż zrobienie prawo jazdy. Wymogi? Pełnoletni, niekarany, zdrowy psychicznie. Tyle.
Fajna bajka

Nie tyle bo później musisz udawać ,że uprawiasz sporty strzeleckie a jak chcesz wyjechać to musisz kombinować co z bronią zrobić.
Zgłoś
Dark-Side 2023-11-08, 21:53
Zgłoś
smc 2023-11-08, 21:58
Po co komu broń, jak mamy silne państwo.
Zgłoś
LubiewDupkę 2023-11-08, 22:04
Zgłoś
Apollo199 2023-11-08, 22:15
W kobylce to jest żabka a więc rydzyk nie da zrobić krzywdy swoim franczyzobiorcą! A wy się kłócicie o dostęp do broni.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem