whitewidow napisał/a:
I niech ktoś powie, że polskie filmy są c🤬jowe...
![]()
Tylko, że to akurat nie jest film..
Rozumię
Morda mnie się cieszy. Nareszcie jakiś swój, dodał filmik na sradisticka. Bo już dawno opanowany przez roczniki internetowych głąbów po 89r
A tak żeby nie było : "maciek98" bo się zaraz ktoś przyp🤬oli z głąbów, że ma w nicku rocznik w c🤬j mniejszy. Wyjątki k🤬y gimnazjalne zdarzają się nawet wśród was tępe c🤬je.

A tak żeby nie było : "maciek98" bo się zaraz ktoś przyp🤬oli z głąbów, że ma w nicku rocznik w c🤬j mniejszy. Wyjątki k🤬y gimnazjalne zdarzają się nawet wśród was tępe c🤬je.
@up czytam tego posta i k🤬a nie mogę zrozumieć... może juz starczy picia na dziś

podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.

xiontZ napisał/a:
@up czytam tego posta i k🤬a nie mogę zrozumieć... może juz starczy picia na dziś
![]()
aa to tylko kolejny gimbus udaje starszego, wszystko po staremu
Massive pewnie jest z rocznika 88, i wielce stary c🤬j z niego juz ; d
Jeden z moich ulubionych skeczy. A p🤬le wszystkie ich skecze są genialne. I Wasowski: "dziękuję pani Janino" Hehe
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Miałem okazję poznać Pana Krzyśka Maternę, świetny gość. Powspominaliśmy właśnie czasy gdy w telewizji leciały programy rozrywkowe tego typu
. Ehh co się teraz dzieje w ramówkach to woła o pomstę do szatana.

Mam na swoim kanale na YT kilkadziesiąt CAŁYCH odcinków "Za chwile dalszy ciąg programu", z którego pochodzi ten skecz. Docelowo będzie 80. Profil na YT -"kurtmabyc". Sorry za spam, ale to dla tych, którzy chcieliby obejrzeć ten zajebisty program.

świetny serial
Czego chcieć więcej??
a nie jakiś Malanowski i partnerzy.... szkoda że to nie moje czasy

Czego chcieć więcej??
a nie jakiś Malanowski i partnerzy.... szkoda że to nie moje czasy