Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sklepik
Slevin • 2012-03-04, 15:31
W małym amerykańskim miasteczku facet otworzył sklep, w którym sprzedawał wyłącznie trąbki i broń. Któregoś dnia do sklepu wchodzi jakiś obcy klient, przechadza się po sklepie, rozgląda... i po chwili pyta:
– Jak panu idzie ten dziwny biznes?
– Dziwny? Dlaczego dziwny?
– No bo sprzedaje pan tylko trąbki i broń.
– I co z tego?
– No dobrze, to niech mi pan chociaż powie, czego sprzedaje pan więcej – trąbek czy broni?
– A tak po równo. Za każdym razem, jak klient kupi trąbkę, to po paru dniach któryś z jego sąsiadów kupuje broń.

podpis użytkownika

Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-04, 23:53 5
k🤬a, to z " Kaczora Donalda" ?
Zgłoś
Slevin 2012-03-05, 0:59
nie. po prostu wziąłem tak bardzo losowy kawał z losowych czeluści internetu, skopiowałem by sprawdzić czy tu już był, a skoro widzę ze go nie było nawet to się niezmiernie bardzo cieszę że otrzymuję za to tak bardzo wirtualne piwa.

podpis użytkownika

Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-05, 2:37 10
Postawiłem piwo może zmiękczy tego suchara
Zgłoś
BongMan 2012-03-05, 9:32
Wczoraj to wrzuciłem na yafuda, dzisiaj to widzę na sadisticu Mówią, że sucharami rzucam a proszę jaką inspirację ludzie ze mnie czerpią dobry dżołk.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-05, 9:35 1
BongMan napisał/a:

Aha, mój komentarz został usunięty. Super k🤬a. Prawdziwe polska strona - kolesiostwo i korupcja na topie.

W Polsce jesteś.

O, do tego zmieniasz treść posta,
Zgłoś
BongMan 2012-03-05, 10:29
Bo mi się poj🤬o. Wrzuciłem to wczoraj, ale nie na sadistic tylko na inną stronę. Sorki.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-05, 15:43
Do każdej kupionej trąbki sąsiad kupuje broń-ok, ale jak ktoś przyjdzie po broń to sąsiad nie kupi trąbki więc broń powinna iść lepiej. Bezsens.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-05, 21:37
BongMan, zacznij ogarniać, albo przetkam Ci tyłek dla otrzeźwienia.
Zgłoś
Parzo 2012-03-06, 18:40
K🤬a "Obcy klient" nie k🤬a znam kazdego klienta w sklepie i jest moim najlepszym przyjacielem -.- ja p🤬le

podpis użytkownika

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś