Robotnicy złapali skoczka na płachtę pod którą podłożyli izolację. Przeżył, ale trafił do szpitala
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
Jak typ żyje to będzie znaczyło że robotnicy budowlani ogarnęli temat lepiej niż niektóre ekipy strażackie z o niebo lepszym sprzętem.
Mam tu na myśli wszystkich tych nieudaczników co to skoczek obok im spadł płachty czy też dmuchanej poduchy.
O akcjach na linie i samobójcach nie mówiąc.
Mam tu na myśli wszystkich tych nieudaczników co to skoczek obok im spadł płachty czy też dmuchanej poduchy.
O akcjach na linie i samobójcach nie mówiąc.
OdpadAtomowy napisał/a:
Robotnicy złapali skoczka na płachtę pod którą podłożyli izolację. Przeżył, ale trafił do szpitala
Robotnicy złapali skoczka na płachtę pod którą podłożyli izolację. Trafił do szpitala, ale przeżył.
poprawiłem, bo to kacapstan.
viking19 napisał/a:
Ale po co to ale.
pierwszy tekst : Przeżył, ale trafił do szpitala
Drugi tekst : Trafił do szpitala, ale przeżył
A wystarczyło napisać : Przeżył i trafił do szpitala ... a z twojego tekstu wynika, że trafił do miejsca, jakiejś umieralni ale przeżył
winko napisał/a:
Ale po co to ale.
pierwszy tekst : Przeżył, ale trafił do szpitala
Drugi tekst : Trafił do szpitala, ale przeżył
A wystarczyło napisać : Przeżył i trafił do szpitala ... a z twojego tekstu wynika, że trafił do miejsca, jakiejś umieralni ale przeżył
jezuuu...ty tak serio? xD
Cytat:
Robotnicy złapali skoczka na płachtę pod którą podłożyli izolację.
Całe szczęście, że to teren budowy. Gdyby tam była grupa kobiet, to by tylko piszczały a po wszystkim odwróciły wzrok i zaczęły płakać.
@azerbah
zawsze jak sram to mam nadzieję że mój palec nie będzie panią mrówką
213213 napisał/a:
@azerbah
Ale wtedy masz papier na palcu żeby od razu wytrzeć sobie go żeby był czysty.
azerbah napisał/a:
Ale wtedy masz papier na palcu żeby od razu wytrzeć sobie go żeby był czysty.
nie mówmy już o tym
viking19 napisał/a:
Czyli jakby nie trafił na płachtę, to zabłądziłby do kostnicy?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie