Skakałem na Bungee wiele razy ale o co on zrobił opisze tak--> J🤬Y O.o

Gdyby to puścić w normalnym tempie to by nie trwało 2:11 tylko 0:30!
Fajne, ale takie zabawy to do czasu.. Raz chwyt nie będzie miał zbyt mocny, ręka się ześlizgnie, zwykły przypadek i po kolesiu. Mimo wszystko szanuję go za to co robi, trzeba mieć jaja!
Walters nie takie rzeczy wyprawiał, polecam przejrzeć jego filmiki.

podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.

skakałem na spadochronie wiele razy, ale to co on zrobił opiszę tak: koleś żyje pełnią życia. A sadole dalej marnują swoje życie na dysputy o muslimach i gejach.
nie obchodzi mnie ten Walters bo mnie dzisiaj szef wk🤬ił
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Powiem tak.... ok 10 minut wcześniej zrobiłem mini maraton na fapset-cie. Obmyłem k🤬sa... no i tak sobie myślę, a c🤬j godzina jeszcze młoda obejrzę sobie świeżynki na sadolku. I tak sobie patrzę, tutaj aligator, tutaj łopata, tutaj jakiś medżik blołdżob... a tu nagle jak nie sk🤬iel wyskoczy trzymając się liny i sobie delikatnie pierdut o ziemię!!! No myślę - prze c🤬j.
3 minuty później - czas wejść na harda....
Pozdrawiam sadole
P.S. i tak wiem, że nikt tego nie przeczyta
3 minuty później - czas wejść na harda....
Pozdrawiam sadole
P.S. i tak wiem, że nikt tego nie przeczyta

podpis użytkownika
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
k🤬a, wiecej efektów, przeciągania na siłe i c🤬jstra mujstwa langusta niż filmik jest wart