"What's just happened? I wasn't expecting that" ... dokładnie to samo pomyślałem.
Lubię go. Dzięki ludziom jego pokroju jest co oglądać na tym portalu. Oczywiście jak się coś pójdzie nie tak.
brakowalo przeplywajacej barki
Piękny lipcowy dzień. Las, w lesie cisza. Słychać ćwierkanie ptaszków, gdzieniegdzie przebiegnie zajączek, sarenka, w tle słychać leniwe stukanie dzięcioła.
Wtem z głębi lasu wyłania się potężna chmura kurzu. Widać że jakiś tabun przebiega rozpędzony przez las. Zające uciekają do swych nor. Zwierzęta w popłochu czmychają na boki. Tabun biegnie z wielką prędkością przetaczając się przez las, nic nie widać, pył i kurz wszystko zasłania.
Aż wreszcie tabun dobiega do leśnej polanki. Zatrzymuje się tam. Kurz powoli opada. I nagle okazuje się że cała polanka jest wysłana... jeżami. Cała polanka grafitowa. Wszystkie sapią i ciężko oddychają, są zmęczone.
Jeden z jeży, który prowadził tabun lekko się uśmiecha, ale cały czas próbuje złapać oddech. Oddycha, oddycha, myśli, i wreszcie w zachwycie woła:
- No k🤬a... jak mustangi!
Łudziłem się że koleś będzie przypominał pewnego pana z działu hard
Rysunek własny .
xd
Jaja jak arbuzy. Nie ważne czy się uda czy nie to miejsce na sadolu zawsze się dla niego znajdzie
M................l
2019-08-20, 13:11
Nie oglądać nic się nie stało. Co to robi na głównej?
P................a
2019-08-20, 14:16
Udało mu się dlatego że się obrócił w locie.
przec🤬j, ale widać że wie co robi, ale zawsze może coś pójść nie tak, więc czekam i śledzę
MaciejLubicz napisał/a:
Rysunek własny .
xd
a mi to wygląda na rebus "dre p🤬dę" o komentatorze
s................d
2019-08-21, 9:16
Czy oni muszą tak drzeć te głupie ryje ..
MaciejLubicz napisał/a:
Rysunek własny .
xd
Kurde jak to wszystko zapada w pamięci

Widzę ten obrazek i od razu wiem o który filmik chodzi mimo ze był on wrzucany chyba parę ładnych lat temu. A dzisiaj zapomniałem że mam badanie na 10;00