podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Rasistowska tyczka.
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Śmiejecie się z jej koloru skóry, a dziewczyna jest piękna i mogłaby być moją żoną. Nie dość, że ładna, to jeszcze na pewno nie jest taka głupia, pusta i puszczalska jak aryjskie polki.
Śmiejecie się z jej koloru skóry, a dziewczyna jest piękna i mogłaby być moją żoną. Nie dość, że ładna, to jeszcze na pewno nie jest taka głupia, pusta i puszczalska jak aryjskie polki.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania@up weź k🤬a nie płacz Sebuś
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowaniaŚmiejecie się z jej koloru skóry, a dziewczyna jest piękna i mogłaby być moją żoną. Nie dość, że ładna, to jeszcze na pewno nie jest taka głupia, pusta i puszczalska jak aryjskie polki.
Oto jak działa sadistic. Usunięto mojego posta, gdzie napisałem, co myślę o użytkowniku polishblood i jego wpisie.
A sam wpis obrażający Polki został.
Sadisticu - dokąd idziesz?