Rasistowska tyczka.
Brzoza..... i do tego biała.....
Śmiejecie się z jej koloru skóry, a dziewczyna jest piękna i mogłaby być moją żoną. Nie dość, że ładna, to jeszcze na pewno nie jest taka głupia, pusta i puszczalska jak aryjskie polki.
Twoje zdrowie

Śmiejecie się z jej koloru skóry, a dziewczyna jest piękna i mogłaby być moją żoną. Nie dość, że ładna, to jeszcze na pewno nie jest taka głupia, pusta i puszczalska jak aryjskie polki.
Oto jak działa sadistic. Usunięto mojego posta, gdzie napisałem, co myślę o użytkowniku polishblood i jego wpisie.
A sam wpis obrażający Polki został.
Sadisticu - dokąd idziesz?

Ktoś tu chyba jeszcze nie zadupczył w realu. Wpisz sobie w google Angelica Bengtsson i fapaj dowoli.
Oto jak działa sadistic. Usunięto mojego posta, gdzie napisałem, co myślę o użytkowniku polishblood i jego wpisie.
A sam wpis obrażający Polki został.
Sadisticu - dokąd idziesz?
Zbychu, czytanie ze zrozumieniem Ci nie idzie. Powód usunięcia masz zarówno w wiadomości jak i w warnie, którego za to dostałeś, przeczytaj je jeszcze raz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie