Oby zdechło to gówno
to samo mówiła stara o tobie.
Gównem to jesteś ty, nic nie warty chwast na tej ziemi. Do rozdeptania jedną nogą, tylko szkoda buta brudzić.
nie zesraj się koniobiju internetowy
Oby zdechło to gówno
Poj🤬y k🤬sie ile razy ja musiałem budzić się bo jakich j🤬y bachor zaczal drzeć ryj od 5 rano? Mam nadzieję że wszystkie bachorowate gowna tez jak najszybciej zdechną. A jak masz problem z uj🤬ymi gownem kółkami yo uwazaj ślepa k🤬o gdzie jeździsz.

Oby zdechło to gówno
mówisz o sobie czy o swojej matce?.
Sp🤬olony pies szkoda, że właściciel nie skoczył za nim
Szkoda że ty nie mogłeś się powiesić na zużytej gumie starego, zabawnie byłoby oglądać takiego szczurka konającego w agonii xD.
Oby zdechło to gówno
oby twoje gówniaki nażarły się kiedyś takiej kiełby z żyletkami i zdychały w cierpieniach śmieciu. Takie geny jak twoje trzeba eliminować z puli.
Oby zdechło to gówno
Gówno to twoja matka wysrała kiedy oczekiwała twojego porody wyp🤬zie lafiryndy
Ty jesteś poj🤬y. Rozdeptać to możesz swoją starą. Ja, po prostu nie cierpię tych srajacych kundli i ich właścicieli co nie sprzątają po nich. Tyle razy co musiałem kółka, od wózka czyścić z p🤬lonego gówna i buty dzieci czy swoje to tyle musiałem na wsadzać małych gwoździ do kiełbasy najtańszej z biedronki by pozbyć się tego ścierwa. Najgorsze jest to że niektórzy mają kundla który zdechł od takiej, niespodzianki i kupują kolejnego. Ja już, nerwów nie mam do tego stającego ścierwa
wszędzie masz problem do psów, pod każdym tematem związanym ze zwierzętami, powinno się udostępnić twoje ip i policja powinna się zainteresować bo jesteś jednym z tych co widłami dźgają zwierzaki podpalają albo torturują zawsze to można zapobiec jakiejś kolejnej tragedii
Ty jesteś poj🤬y. Rozdeptać to możesz swoją starą. Ja, po prostu nie cierpię tych srajacych kundli i ich właścicieli co nie sprzątają po nich. Tyle razy co musiałem kółka, od wózka czyścić z p🤬lonego gówna i buty dzieci czy swoje to tyle musiałem na wsadzać małych gwoździ do kiełbasy najtańszej z biedronki by pozbyć się tego ścierwa. Najgorsze jest to że niektórzy mają kundla który zdechł od takiej, niespodzianki i kupują kolejnego. Ja już, nerwów nie mam do tego stającego ścierwa
Nienawidzę bachorow dracych p🤬dy od rana do nocy, a mimo to nie przyklejam rozbitych butelek do huśtawek. Lecz się odpadzie społeczny, z takim starym jak Ty z tych małych gowien nic nie będzie. Dużo zdrówka dla pieska!
Mam nadzieję, że szybko zdechniesz, np. ktoś cię nafaszeruje takim mięskiem twojego przepisu, a twoje dzieci trafią do adopcji, gdyż ścierwo twojego pokroju jest w stanie wychować tylko kolejne odpady społeczne jak ty sam. Ewentualnie je też utłucze, bo będą za głośno ryczały.