To ten most z którego psy zeskakują samoistnie? Ale to gdzieś u Brytoli było. Tutaj jakieś kitajce j🤬e. Przeżył czy człapie tylko na adrenalinie ?
Szkocja - Most Overtoun.
Oby zdechło to gówno
Po co takie słowa. To się nazywa "selekcja naturalna".

Oby zdechło to gówno
Gównem to jesteś ty, nic nie warty chwast na tej ziemi. Do rozdeptania jedną nogą, tylko szkoda buta brudzić.
Gównem to jesteś ty, nic nie warty chwast na tej ziemi. Do rozdeptania jedną nogą, tylko szkoda buta brudzić.
Ty jesteś poj🤬y. Rozdeptać to możesz swoją starą. Ja, po prostu nie cierpię tych srajacych kundli i ich właścicieli co nie sprzątają po nich. Tyle razy co musiałem kółka, od wózka czyścić z p🤬lonego gówna i buty dzieci czy swoje to tyle musiałem na wsadzać małych gwoździ do kiełbasy najtańszej z biedronki by pozbyć się tego ścierwa. Najgorsze jest to że niektórzy mają kundla który zdechł od takiej, niespodzianki i kupują kolejnego. Ja już, nerwów nie mam do tego stającego ścierwa
Ty jesteś poj🤬y. Rozdeptać to możesz swoją starą. Ja, po prostu nie cierpię tych srajacych kundli i ich właścicieli co nie sprzątają po nich. Tyle razy co musiałem kółka, od wózka czyścić z p🤬lonego gówna i buty dzieci czy swoje to tyle musiałem na wsadzać małych gwoździ do kiełbasy najtańszej z biedronki by pozbyć się tego ścierwa. Najgorsze jest to że niektórzy mają kundla który zdechł od takiej, niespodzianki i kupują kolejnego. Ja już, nerwów nie mam do tego stającego ścierwa
j🤬y patol, nie wyprowadzaj swoich zj🤬ych pociech na wybieg dla psów....
IQ równe temperaturze pokojowej - ale szacunek za to że sam napisałeś komentarz, musiało to być bardzo trudne w twoim tanie.
Danielek może po prostu patrz pod nogi bo sie kiedys na tym gównie wyjebiesz i łeb rozwalisz.
j🤬y patol, nie wyprowadzaj swoich zj🤬ych pociech na wybieg dla psów....
Koleszka ma typowo problem z głową i z psami. Powinni chłopa zidentyfikować żeby sąsiedzi czuli się bezpiecznie. Psychol który sam się ujawnia.