Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
DmNQ 2023-07-20, 20:56 6
To ten most z którego psy zeskakują samoistnie? Ale to gdzieś u Brytoli było. Tutaj jakieś kitajce j🤬e. Przeżył czy człapie tylko na adrenalinie ?
Zgłoś
daniel4321 2023-07-20, 21:29 18
Oby zdechło to gówno
Zgłoś
Xyz1939 2023-07-20, 21:45 8
Pieseł? Ciezko napisac pies? Tylko trzeba po ciotowatemu?
Zgłoś
tottenham19907 2023-07-20, 21:47 2
DmNQ napisał/a:

To ten most z którego psy zeskakują samoistnie? Ale to gdzieś u Brytoli było. Tutaj jakieś kitajce j🤬e. Przeżył czy człapie tylko na adrenalinie ?

Szkocja - Most Overtoun.
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-07-20, 21:49 1
danielxc717 napisał/a:

Oby zdechło to gówno

Po co takie słowa. To się nazywa "selekcja naturalna".
Zgłoś
R................N 2023-07-20, 21:51 94
danielxc717 napisał/a:

Oby zdechło to gówno

Gównem to jesteś ty, nic nie warty chwast na tej ziemi. Do rozdeptania jedną nogą, tylko szkoda buta brudzić.
Zgłoś
daniel4321 2023-07-20, 22:13 20
RobsoN napisał/a:

Gównem to jesteś ty, nic nie warty chwast na tej ziemi. Do rozdeptania jedną nogą, tylko szkoda buta brudzić.

Ty jesteś poj🤬y. Rozdeptać to możesz swoją starą. Ja, po prostu nie cierpię tych srajacych kundli i ich właścicieli co nie sprzątają po nich. Tyle razy co musiałem kółka, od wózka czyścić z p🤬lonego gówna i buty dzieci czy swoje to tyle musiałem na wsadzać małych gwoździ do kiełbasy najtańszej z biedronki by pozbyć się tego ścierwa. Najgorsze jest to że niektórzy mają kundla który zdechł od takiej, niespodzianki i kupują kolejnego. Ja już, nerwów nie mam do tego stającego ścierwa
Zgłoś
kuzyng 2023-07-20, 22:26 34
danielxc717 napisał/a:

Ty jesteś poj🤬y. Rozdeptać to możesz swoją starą. Ja, po prostu nie cierpię tych srajacych kundli i ich właścicieli co nie sprzątają po nich. Tyle razy co musiałem kółka, od wózka czyścić z p🤬lonego gówna i buty dzieci czy swoje to tyle musiałem na wsadzać małych gwoździ do kiełbasy najtańszej z biedronki by pozbyć się tego ścierwa. Najgorsze jest to że niektórzy mają kundla który zdechł od takiej, niespodzianki i kupują kolejnego. Ja już, nerwów nie mam do tego stającego ścierwa

j🤬y patol, nie wyprowadzaj swoich zj🤬ych pociech na wybieg dla psów....
Zgłoś
daniel1040 2023-07-20, 22:28 13
danielxc717 napisał/a:

IQ równe temperaturze pokojowej - ale szacunek za to że sam napisałeś komentarz, musiało to być bardzo trudne w twoim tanie.
Zgłoś
Heliar 2023-07-20, 22:36 4
Sp🤬olony pies szkoda, że właściciel nie skoczył za nim
Zgłoś
DmNQ 2023-07-20, 22:48 34
danielxc717 napisał/a:

Danielek może po prostu patrz pod nogi bo sie kiedys na tym gównie wyjebiesz i łeb rozwalisz.

kuzyng napisał/a:

j🤬y patol, nie wyprowadzaj swoich zj🤬ych pociech na wybieg dla psów....

Koleszka ma typowo problem z głową i z psami. Powinni chłopa zidentyfikować żeby sąsiedzi czuli się bezpiecznie. Psychol który sam się ujawnia.

Zgłoś
Davezz 2023-07-20, 22:56 13
danielxc717 napisał/a:

Oby zdechło to gówno

Jesteś zwykłym k🤬iem.
Zgłoś
psotna_cipka 2023-07-20, 23:03 3
Kundel wolał skoczyć z mostu niż zostać potrawką dla skośnookiego.
Zgłoś
paczfiko 2023-07-20, 23:29 3
Pomylił mu się gaz z hamulcem

podpis użytkownika

<lol>
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie