Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szary_Jeleń 2025-07-18, 20:57
Pojebus Pospolitus.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Trytyt 2025-07-18, 22:28
to teraz fejki wrzucacie?
Zgłoś
BigLebovsky 2025-07-18, 22:52 1
Jaten napisał/a:

Obojczyk, żebra, kręgi, to tak ta sprawność bardzo w miarę, konia nie zwali, na piwo nie pójdzie 🤪
Kiedyś mi w oko wpadła statystyka - przeciętnie sporty ekstremalne uprawia się 8 lat a potem wózeczek albo strach przed zgonem się załącza

Wszystko jest kwestią priorytetów,ja robiłem różne ekstremalne wybryki ponad 10 lat,potem nie że strach ale pojawiły się dzieci. Stwierdziłem że chcę widzieć jak dorastają.
Zgłoś
smc 2025-07-19, 12:08 1
Ja kiedyś kupowałem akcje PKN Orlen przy 99% redukcji.

W życiu się tak nie bałem, jak wtedy.
Zgłoś
faral81 2025-07-21, 14:18
JoSeed napisał/a:

Spece mówią, że skok już z 12 metrów może grozić zdrowiu i życiu... Jeśli typ jest caly i zdrowy to jest farciarzem

Taaaa

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem