Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale skąd wiesz, że sobie coś złamał? wygląda na norweski dødsing, pewnie trenuje na ichniejsze mistrzostwa 🤪
Spece mówią, że skok już z 12 metrów może grozić zdrowiu i życiu... Jeśli typ jest caly i zdrowy to jest farciarzem

Jaten napisał/a:
Ale skąd wiesz, że sobie coś złamał? wygląda na norweski dødsing, pewnie trenuje na ichniejsze mistrzostwa 🤪
Złamał, złamał. Obojczyk, coś tam z żeber i kręgi w szyjne. Ale sprawny w miarę dalej jest.
BigLebovsky napisał/a:
Złamał, złamał. Obojczyk, coś tam z żeber i kręgi w szyjne. Ale sprawny w miarę dalej jest.
Można prosić o oficjalne informacje?
tantof napisał/a:
Można prosić o oficjalne informacje?
Vali Graham z Australii -gugluj
Tomilidżons1984 napisał/a:
Przecież to jest fejk AI...
tego typu
BigLebovsky napisał/a:
.... Ale sprawny w miarę dalej jest.
Obojczyk, żebra, kręgi, to tak ta sprawność bardzo w miarę, konia nie zwali, na piwo nie pójdzie 🤪
Kiedyś mi w oko wpadła statystyka - przeciętnie sporty ekstremalne uprawia się 8 lat a potem wózeczek albo strach przed zgonem się załącza
Przy takim skoku szanse że wszystko się uda są minimalne a że skończy się zgonem lub wózkiem są bardzo duże