Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
🔥 Zbyt pewny siebie agresor - teraz popularne
~mcmt 2010-11-06, 19:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-06, 21:29
niech mi ktos powie co to za soundtrack jest lepiej
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-06, 21:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2010-11-07, 8:53
Zgłoś
Adasi 2010-11-07, 11:01
Zgłoś
~mcmt 2010-11-07, 11:28
Adasi napisał/a:

Po pierwsze. Kto z Was jeździł taką fabią w ogóle? Pewnie nikt. Kto jeździł wersją RS czy jak to się tam nazywa? Na pewno nikt.

Octavia RS.
Nie idzie tym gownem na prostej przyspieszac na pelnym gazie bez kontrowania. Najbardziej gownianie usportowiony samochod jakim kiedykolwiek jezdzilem a jezdzilem juz niejednym.

Adasi napisał/a:

Otóż fabia jest bardzo dobrym samochodem

Nie wiem po kiego wala takie bzdury tu piszesz. Dzwoniles ostatnio do mnie jak jechales jakas fabia, zeby tylko ponarzekac jak wielkie to jest gowno, jak tragicznie sie prowadzi.
Zakladasz, ze prowadzenie fabii mozna bedzie prownac do bmw 1? Nie prowadzilem jeszcze bmw1, bo szkoda mi na to czasu, ale dalbym sobie reke uciac, ze nie bedzie gorzej od fabii, golfa czy astry, chocby przez wzglad na budzet z jakim byly te auta wykonywane.
Nie potrafie zrozumiec zjawiska pisania gowna w internecie...
Zgłoś
Adasi 2010-11-07, 11:35
Zgłoś
~mcmt 2010-11-07, 11:54
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2010-11-07, 14:04
Zgłoś
~mcmt 2010-11-07, 14:42
LegendarnyZiom napisał/a:

mcmt napisał/a:

Wsadzenie do taczki mocnego silnika mnie nie rusza. Auta, ktorych cala konstrukcja budowana jest z naciskiem na rozwiazania ekonomiczne, po wsadzeniu mocnego silnika, zachowuja sie tragicznie. Wystarczy przytoczyc przyklady innych tego typu produktow-bledow skody. Nikt znajacy sie na rzeczy nie kupi czegos takiego.

Twoja wyczekiwana M w serii 1 to nie będzie nic właśnie innego jak to co opisałeś powyżej.

To sam wierzcholek gory glupoty.
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2010-11-07, 14:49
mcmt napisał/a:

To sam wierzcholek gory glupoty.

Chodziło mi o to, że włożenie potężnego silnika do serii 1, lekkie zmodyfikowanie zawiasu, hamulców i nazwanie jej M1, będzie tym samym zabiegiem co Fabia VRS.
Zgłoś
~mcmt 2010-11-07, 15:20
Acha... Czyli:

Twoja wyczekiwana M w serii 1 to nie będzie nic właśnie innego jak taczka z mocnym silnikiem.

Znaczy:

Chodziło mi o to, że włożenie potężnego silnika do serii 1, lekkie zmodyfikowanie zawiasu, hamulców i nazwanie jej M1, będzie tym samym zabiegiem co Fabia VRS.

To juz jestem pewien, ze

posiadam Toyote Supre Turbo

chodzi o yarisa

Zapamietaj sobie, ze M GMBH, podobnie jak AMG nie popelnia bledow (choc C63AMG im nie wyszlo) pokroju groteskowej "sportowej skody".
Porownywanie ich produktow to jak przyrownywanie tworczosci Kazika do Gracjana.
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2010-11-07, 17:04
Ty chyba dalej nie czaisz co ja do Ciebie piszę. BMW serii 1 nigdy nie miało być sportowym samochodem i nie będzie nim nigdy, nawet pod nazwą M1. Tak samo ze skodą Fabią i wersją VRS. Co z tego, że w obydwu zmienią zawias, silnik itp skoro buda dalej zostaje ta sama?
Zgłoś
zonk 2010-11-07, 19:17
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2010-11-07, 19:53
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem