NO tak to jest jak się samemu hopki robi i nie obliczy dobrze wszystkiego
Ale oczywiśnie p🤬lnął znakomicie

Dodane: 2015-04-03, 15:01
Na głównej: na pewno nie przed 15:01.
Moderacja znowu leci w c🤬ja.
Na głównej: na pewno nie przed 15:01.
Moderacja znowu leci w c🤬ja.
Jakby się nie osrał w połowie i nie wstał, to pewnie by doleciał.
Najbardziej bolą plecy
Miłego oglądania. Pozdrawiam!

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
nic mu nie jest, wnioskuje po udawaniu, jak barca na boisku
podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
Droga redakcjo/administratorze/konserwatorze* mojego, póki co, ulubionego portalu, proszę, BŁAGAM! Nakarmcie, dodajcie energetyka tym chomikom co serwery napędzają, tudzież dodajcie więcej węgla, wody do do silników parowych tego portalu. Bo tracę więcej życia na czekanie, niż na oglądanie durnot w internetach. Rozumiem, że na modernizację tej przed Chrystusowej serwerowni nie ma hajsu, ale na Boga! Trzecią parę sandałów zdarłem od początku świąt wielkanocnych 2015 dreptając na początek i znów z powrotem pokoju czekając na filmiki. الله أكبر
*niepotrzebne olać
"Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz
pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
isap.sejm.gov.pl/Download;jsessionid=402E786EB678CAF3DBC73C8FA1662FDC?...
*niepotrzebne olać
podpis użytkownika
Konstytucja RP:"Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz
pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
isap.sejm.gov.pl/Download;jsessionid=402E786EB678CAF3DBC73C8FA1662FDC?...

@Ramzesi
Oni to doskonale policzyli - wzięli pod uwagę wszystkie możliwe czynniki i dodali metr do odległości lądowiska od hopki, żeby nagrać to zacne lądowanie
Oni to doskonale policzyli - wzięli pod uwagę wszystkie możliwe czynniki i dodali metr do odległości lądowiska od hopki, żeby nagrać to zacne lądowanie