1) rózne rzeczy z różnych miejsc można tu kopiować ale żeby z mistrzów? chyba cos sie tu komus pop🤬liło
2) było już tu dzisiaj i nadal uważam że trzeba byc pojebem zeby kopiować komentarze z mistrzów na sadola
2) było już tu dzisiaj i nadal uważam że trzeba byc pojebem zeby kopiować komentarze z mistrzów na sadola

@Up było dzisiaj i zostało usunięte, bo nie opisałem tego jak należy.
Stop wrzucaniu śmieci!
To jest Sadistic a nie pożal się boże jakaś prymitywna stronka do wrzucania śmieci.
A tak między nami widziałem ten komentarz już tam tylko po angielsku.
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
To jest Sadistic a nie pożal się boże jakaś prymitywna stronka do wrzucania śmieci.
A tak między nami widziałem ten komentarz już tam tylko po angielsku.
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."

Przymknąć mordy hejterzy. Jak się nie podoba to k🤬a przewijajcie dalej, a nie tracicie czas na wypisywanie gówien, które c🤬ja obchodzą innych.

BMWswap napisał/a:
zeby kopiować komentarze z mistrzów na sadola
Tristan88 napisał/a:
To jest Sadistic
Kiciok napisał/a:
Takie gówno jest na głównej? Ja na pewno jestem na sadolu?
![]()
Za komentarze tego typu z automatu powinien lecieć warn, może się gimbusiarnia nauczy w końcu..
[ Komentarz dodany przez: W: 2012-03-28, 15:03 ]
nie łamią regulaminu, ale można pousuwać

skok na bunge to fajna sprawa
dla tych co chcą wąchać kwiaty od spodu

@BMWswap
może Tobie człowieku się pop🤬liło w bańce od tych samochodów do tego stopnia, że myślisz, iż każdy siedzi na mistzrach, demotach, wiosakch i innych c🤬jostwach tego typu... ja akurat przeglądam tylko sadistic i dzięki za wrzute @Hacerking, uśmiałem się
może Tobie człowieku się pop🤬liło w bańce od tych samochodów do tego stopnia, że myślisz, iż każdy siedzi na mistzrach, demotach, wiosakch i innych c🤬jostwach tego typu... ja akurat przeglądam tylko sadistic i dzięki za wrzute @Hacerking, uśmiałem się

@majkel1615
a to już nie moja wina że jesteś tak ograniczony że wchodzisz tylko na sadistica. poza tym wchodzisz tu żeby sie pośmiać?
widze że majkel i hackering tworzą jakieś kółko wzajemnej adoracji. jesteście w tym samym wieku, moze nawet z jednego miasta, razem siedzicie w ławce, stykacie sie swoimi małymi siusiaczkami?
a to już nie moja wina że jesteś tak ograniczony że wchodzisz tylko na sadistica. poza tym wchodzisz tu żeby sie pośmiać?

widze że majkel i hackering tworzą jakieś kółko wzajemnej adoracji. jesteście w tym samym wieku, moze nawet z jednego miasta, razem siedzicie w ławce, stykacie sie swoimi małymi siusiaczkami?

Jesteście naprawdę nieźle przyj🤬i skoro czepiacie się o kopiowanie z jakiegokolwiek innego serwisu. Było przyp🤬alanie się o Joemonster.org, demoty, a teraz wy - bardzo rozgarnięci użytkownicy internetu naśmiewacie się z kogoś, kto nie wchodzi na mistrzów.
BMWswap jesteś totalnym burakiem.
BMWswap jesteś totalnym burakiem.