👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Up było dzisiaj i zostało usunięte, bo nie opisałem tego jak należy.
Stop wrzucaniu śmieci!
To jest Sadistic a nie pożal się boże jakaś prymitywna stronka do wrzucania śmieci.
A tak między nami widziałem ten komentarz już tam tylko po angielsku.
To jest Sadistic a nie pożal się boże jakaś prymitywna stronka do wrzucania śmieci.
A tak między nami widziałem ten komentarz już tam tylko po angielsku.

BMWswap napisał/a:
zeby kopiować komentarze z mistrzów na sadola
Tristan88 napisał/a:
To jest Sadistic
Kiciok napisał/a:
Takie gówno jest na głównej? Ja na pewno jestem na sadolu?
![]()
Za komentarze tego typu z automatu powinien lecieć warn, może się gimbusiarnia nauczy w końcu..
[ Komentarz dodany przez: W: 2012-03-28, 15:03 ]
nie łamią regulaminu, ale można pousuwać

skok na bunge to fajna sprawa
dla tych co chcą wąchać kwiaty od spodu

@majkel1615
a to już nie moja wina że jesteś tak ograniczony że wchodzisz tylko na sadistica. poza tym wchodzisz tu żeby sie pośmiać?
widze że majkel i hackering tworzą jakieś kółko wzajemnej adoracji. jesteście w tym samym wieku, moze nawet z jednego miasta, razem siedzicie w ławce, stykacie sie swoimi małymi siusiaczkami?
a to już nie moja wina że jesteś tak ograniczony że wchodzisz tylko na sadistica. poza tym wchodzisz tu żeby sie pośmiać?

widze że majkel i hackering tworzą jakieś kółko wzajemnej adoracji. jesteście w tym samym wieku, moze nawet z jednego miasta, razem siedzicie w ławce, stykacie sie swoimi małymi siusiaczkami?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie