Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2025-05-06, 21:05 4
@Velture: @seeed71: m.sadistic.pl/tetraplegia-paraliz-czterokonczynowy-material-wlasny-vt534104.htm
Zgłoś
ufok 2025-05-06, 21:29
Utrata kontaktu między mózgiem i ciałem u tego czarnego nie powinna wywołać zauważalnych skutków.
Zgłoś
420710247365 2025-05-06, 22:33
chomik3 napisał/a:

Ale każdy na filmiku to debil. Ten co skacze na główkę najpierw. Potem ten co chodzi obok niego i się zastanawia. Na końcu jeszcze kolega-pomocnik który widząc to też skacze na główkę... Na ja p🤬le. Idealnie się dobrali.

Ten drugi zna technikę skakania do płytkiej wody - w momencie kontaktu z wodą wysuwasz ręce naprzód i odpychasz się nimi od dna. Z drugiej strony dziwne że ten pierwszy jej nie znał. Przecież tam każdy powinien umieć zajebiście pływać na tych karaibskich wyspach bo co innego tam można robić całymi dniami?
Zgłoś
Rangraf 2025-05-06, 23:55
staac🤬jones napisał/a:

raczej nie warzywo bo ruszał rękoma

To fale poruszały
Zgłoś
staachujones 2025-05-07, 0:06
Rangraf napisał/a:

To fale poruszały

0:22 i 0:25
Zgłoś
Rangraf 2025-05-07, 0:10
staac🤬jones napisał/a:

0:22 i 0:25

Że też chce Ci się to liczyć
Zgłoś
kakalos 2025-05-07, 3:23
ja kiedys za maloata skakalem na glowke do basenu (przystosowanego) ale mialem zla technike i zaj🤬em o dno glowa i co ? I nic tylko glowa bolala a tak poza tym wszystko ok, ale wyleczylem sie juz ze skakania
Zgłoś
ibrahim 2025-05-07, 14:30
panar3 napisał/a:

Tam nie ma edukacji. Za moich czasów milicja i szkoła robiła nam obowiązkowe pogadanki i szkolenia od dziecka ,a i tak sporo było takich wypadków. W c🤬jo-gówno-pseudo-państwach motłoch ma za dobrze bo lato cały rok i we łbach się p🤬li nawet pomimo ich pustoty... Teraz warzywo będzie miał szczęście jak do krokodylom zmęczona rodzina na żer nie rzuci bo tam utrzymać takiego nieroba mało kto podoła. Ech smuteczek...

Właśnie dzięki postępującemu zdebilnieniu jest tak, że służba zdrowia może być jak najgorsza, a i tak będzie miała roboty po pachy.
Zgłoś
Gesiu96 2025-05-07, 15:14
Miałem podobną akcje. Byliśmy gdzieś nad małym jeziorkiem i była górka zajebiście wysoka, aż kusiła żeby jebnac na banie. To ziomek poszedł i zaczął sprawdzać jak tam jest głęboko, było głęboko, ale jakiś najebus właśnie skoczył na bombę gdy ten sprawdzał 😆 obaj szpital, tamten chyba nogę złamał tylko.
Zgłoś
RELAX 2025-05-07, 16:21
Jak miałem 9 lat ojciec mnie zabrał na ryby ze swoim ziomkiem z dzieciństwa. Pojechaliśmy PKSem, grill, wędki i wóda, bo jakżeby inaczej. Ognisko, kiełba, wędki były rozłożone i nawet zarzucone, pogoda jak to w Polsce, zajebista. Wódę nap🤬lali, aż miło, ja tam jakimś soczkiem w woreczku i pomarańczą się raczyłem. Stary mój chlał i był alkusem ostrym, ale na tyle rozważnym, że jak jego kumpel wpadł na pomysł skoczyć sobie na główkę to mój naj🤬y stary rzekł "Nigdy tego nie rób bez sprawdzenia co jest pod taflą wody., co najwyżej na bombę skacz, ale sprawdź!"...i w tym samym momencie jego naj🤬y przyjaciel rozpędzony już krzyczy "NIE P🤬L MIETEK!" i tyle go widzieli. Zapomniał, że stary pomost był tam kiedyś (Sokolnik na Pomorzu), no i centralnie skoczył na główkę (na stare bale) skręcając sobie przy tym kark.
Od tamtej pory za każdym razem czekam i patrzę jak ktoś skaczę na główkę czy nie zobaczę tego jeszcze raz. Może jestem trochę poj🤬y, ale jednak starego to miałem mądrego, mimo wszystko, że alkus.

Nauka na całe życie po takim incydencie ) Zdrówka życzę
Zgłoś
staachujones 2025-05-07, 23:01
Rangraf napisał/a:

Że też chce Ci się to liczyć

wcale mi się nie chciało.
Zgłoś
Rangraf 2025-05-08, 0:27
Podobną akcję widziałem na Przystani w Przemyślu. Kolega skoczył, pojawiła się czerwona plama bez kolegi. Po chwili wypłyną z rozwalonym łbem. Do końca jego życia (ŚP) nie był już normalny jak wcześniej. A wcześniej był tam zatopiony stary pomost, o czym doskonale wiedział. Ale - Koledzy, co tam... ja nie skoczę?
Zgłoś
DonaldTusk_Wodz_Niemiec 2025-05-11, 1:16
Jap🤬le tamta zamiast od razu go wyciągać czeka niewiadomo na co
Zgłoś