Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
barni123pl 2022-09-11, 8:22 4
Ale prosiak odszkodowanie powinna zapłacić
Zgłoś
joeblacktwo 2022-09-11, 9:37 6
barni123pl napisał/a:

Ale prosiak odszkodowanie powinna zapłacić

Raczej opłatę za emisję gazów i ciepła do atmosfery
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-09-11, 10:40 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
radek225 2022-09-11, 11:13 19
Ale teraz kobiety, a właściwie samice mające zawór upustowy, zamiast c🤬ki są nieapetyczne. 1/3 mijanych przeze mnie na ulicy bab tak właśnie wygląda. Jeszcze 20 lat temu, jak chodziłem do podstawówki, potem gimbazy, to z grubasa / grubaski w klasie się śmiali. Z kolei w czasach naszych rodziców to była norma. Powstała nawet za komuny książka dla dzieciaków oraz film na jej podstawie "Gruby" Aleksandra Minkowskiego poruszający dokładnie ten problem. Książka jest o chłopaku, który przed wojną był chudy jak patyk, natomiast po wojnie w wieku kilkunastu lat ważył 60 kilo. W szkole z tego powodu nie miał życia. A teraz to norma, mało tego, taka gruba locha idąca ulicą jeszcze jest dumna ze swoich fałd, bo je eksponuje. I właśnie co druga mijana na ulicy wygląda właśnie tak, jak ta z filmu. Do tego myśli, że jak zrobi włosy na różowo i jebnie tatuaż, to jest nagle piękna. Nie, nie jesteś piękna. Wyglądasz jak prosię, któremu nie dałbym się w osrany tyłek pocałować. Sam piękny nie jestem, ale mimo jeżdżenia ciężarówką 9-10h dziennie mam czas na ćwiczenia, a gdy jestem w Polsce, to codziennie chodzę na basen i biegam, przez co nie jest mi wstyd rozebrać się na plaży w Hiszpanii, jak tam akurat mi pauza weekendowa wychodzi. Otyłość to choroba, nie ma czegoś takiego, jak grube kości. Chcesz być szczupła to mniej żryj ulana świnio, bo żaden normalny facet nie będzie mieć przy tobie wzwodu.
Zgłoś
brylant1412 2022-09-11, 12:18
a co jest madka to ta gruba locha
Zgłoś
~McSadol 2022-09-11, 13:10 18
Zgłoś
marmar 2022-09-11, 22:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
googiel13 2022-09-12, 17:57
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem