Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Camel_06 Wczoraj 16:15 8
Zgłoś
Jaten Wczoraj 16:17 4
Nie powiedzieli mu, że tu nie chodzi o długość skoku 🤪
Zgłoś
MorroRex Wczoraj 17:19 1
chrupnął sk🤬ysyn ostro , albo wózek albo już na świat patrzy z góry
Zgłoś
patmon Wczoraj 17:36 1
Nie chce mi się wierzyć, że to jakiś wykwalifikowany skoczek motorowy 🤣 to musiał być jakiś zwykły amator i jeden z jego pierwszych skoków. Tłum krzyczał dawaj! Wyszło elegancko.
Przecież ktoś kto wyczynowo jeździ w crossie i lata po kilka lub kilkanaście metrów musi mieć niesamowite wyczucie masy i siły tego motoru, pędu jaki mu nadaje i wówczas może fruwać i czynić takie akrobacje, a ten tutaj to po prostu zaj🤬 na pałę, No niech mi ktoś powie, że to stało się jakiemuś profesjonaliście w temacie, bo ja po prostu nie wierzę w tak wielki margines błędu
Zgłoś
ANALizator777 Wczoraj 17:38 1
Mam nadzieję że zdechł

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
romek134 Wczoraj 19:33 1
a nie można było objechać tej przeszkody bokiem? Może ciut dalej, ale zdaje się bezpieczniej.
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 19:56 3
No i c🤬j. No i cześć. 👏🏻😁
Zgłoś
ppiotrus Wczoraj 21:42 2
zaj🤬 jak tata mamie
Zgłoś
Driver19cm Wczoraj 21:54 2
patmon napisał/a:

Nie chce mi się wierzyć, że to jakiś wykwalifikowany skoczek motorowy 🤣 to musiał być jakiś zwykły amator i jeden z jego pierwszych skoków. Tłum krzyczał dawaj! Wyszło elegancko.
Przecież ktoś kto wyczynowo jeździ w crossie i lata po kilka lub kilkanaście metrów musi mieć niesamowite wyczucie masy i siły tego motoru, pędu jaki mu nadaje i wówczas może fruwać i czynić takie akrobacje, a ten tutaj to po prostu zaj🤬 na pałę, No niech mi ktoś powie, że to stało się jakiemuś profesjonaliście w temacie, bo ja po prostu nie wierzę w tak wielki margines błędu

Nawet jak na amatora, skok wykonał w zasadzie idealnie. Idealny wyskok, sam lot takze, pozniej utrzymanie pozycji i ladowanie też ok. Jest tylko jeden mały problem- motocykl którym skakał NIE NADAJE SIE K🤬A DO TAKICH AKROBACJI

Podczas ladowania, przy praktycznie zerowej amortyzacji, zaj🤬 lbem o kierownice, dalsza część była już na pełnej dla niego nieświadomce 😉

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś