Nie chce mi się wierzyć, że to jakiś wykwalifikowany skoczek motorowy 🤣 to musiał być jakiś zwykły amator i jeden z jego pierwszych skoków. Tłum krzyczał dawaj! Wyszło elegancko.
Przecież ktoś kto wyczynowo jeździ w crossie i lata po kilka lub kilkanaście metrów musi mieć niesamowite wyczucie masy i siły tego motoru, pędu jaki mu nadaje i wówczas może fruwać i czynić takie akrobacje, a ten tutaj to po prostu zaj🤬 na pałę, No niech mi ktoś powie, że to stało się jakiemuś profesjonaliście w temacie, bo ja po prostu nie wierzę w tak wielki margines błędu
Przecież ktoś kto wyczynowo jeździ w crossie i lata po kilka lub kilkanaście metrów musi mieć niesamowite wyczucie masy i siły tego motoru, pędu jaki mu nadaje i wówczas może fruwać i czynić takie akrobacje, a ten tutaj to po prostu zaj🤬 na pałę, No niech mi ktoś powie, że to stało się jakiemuś profesjonaliście w temacie, bo ja po prostu nie wierzę w tak wielki margines błędu
Mam nadzieję że zdechł
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
a nie można było objechać tej przeszkody bokiem? Może ciut dalej, ale zdaje się bezpieczniej.
patmon napisał/a:
Nie chce mi się wierzyć, że to jakiś wykwalifikowany skoczek motorowy 🤣 to musiał być jakiś zwykły amator i jeden z jego pierwszych skoków. Tłum krzyczał dawaj! Wyszło elegancko.
Nawet jak na amatora, skok wykonał w zasadzie idealnie. Idealny wyskok, sam lot takze, pozniej utrzymanie pozycji i ladowanie też ok. Jest tylko jeden mały problem- motocykl którym skakał NIE NADAJE SIE K🤬A DO TAKICH AKROBACJI
Podczas ladowania, przy praktycznie zerowej amortyzacji, zaj🤬 lbem o kierownice, dalsza część była już na pełnej dla niego nieświadomce 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?