👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ach te uwielbienie bananowej młodzieży do komunizmu i im podobnych...
NafazowanyKoleś napisał/a:
Jakby ktoś był ciekawy nuty
Nie, nikt tu nie był ciekawy nuty...

S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Czy ty uważasz że to jest najważniejsze skąd są? Swoją drogą to po czym poznałeś że to hamerykańce? Po akcencie kładzionym na drugie "a" a w jedynym słowie który poda, czyli "ha ha ha"? Jeżeli smakuje ci łykać po same kule, to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć ci smacznego, nie skorzystam.
Mówił "no" po angielsku wyraźnie z akcentem amerykańskim, chata tez w stylu amerykańskim. Dla beki pewnie ten hymn puścili, idealnie zobrazowali typowego ruska. Ale za dużo tutaj głąbów, więc doliczę cię do reszty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie