👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że nie robią takich tyczek 10 metrowych i poprzeczek zawieszonych na 15 metrach.
Baronessa napisał/a:
I po karierze olimpijskiej...
Ciekawe jak by taka loszka 120kg 145cm wzrostu skoczyła?
Wiem co dziewczyna czuje. Ja w 1998 roku podczas olimpiady w Nagano mialem szanse na złoto w gimnastyce korekcyjnej.
baronturbina napisał/a:
Ja w 1998 roku podczas olimpiady w Nagano mialem szanse na złoto w gimnastyce korekcyjnej.
Ale zdyskwalifikowali cie, po tym jak próbowałeś zaimponować i dorównać Trynkiewiczowi, kiedy jeden z sędziów przyłapał cie w przebieralni z małym samurajem w udach jego syna. Pamiętam to bo wtedy akurat pracowałem w shaolin i to ja cie tak poskładałem
^
|

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie