Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc 2024-10-29, 20:07 3
Bez wybicia tyczka nikogo nie uniesie. Słaby trener, ja bym mu to lepiej wytłumaczył...
Zgłoś
Driver19cm 2024-10-29, 21:17 11
smc napisał/a:

Bez wybicia tyczka nikogo nie uniesie. Słaby trener, ja bym mu to lepiej wytłumaczył...

Tam wiemy. Ty skakałeś i zdobyłeś dwa tytułu. Później zostałeś trenerem na AWF

A na końcu jak zwykle wstałeś, bo się zesrałeś

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
buer2008 2024-10-29, 23:18 1
Kiedyś startowałem w zawodach w skoku wzwyż. Zająłem drugie miejsce, a miałem problem z trafieniem w materac po drugiej stronie poprzeczki. Podobało mi się, choć teraz czasem się ślinię i oko mi lata.
Zgłoś
smc 2024-10-30, 7:59
buer2008 napisał/a:

Kiedyś startowałem w zawodach w skoku wzwyż. Zająłem drugie miejsce, a miałem problem z trafieniem w materac po drugiej stronie poprzeczki. Podobało mi się, choć teraz czasem się ślinię i oko mi lata.

Ja tylko trenowałem przez chwilę dla zabawy. Fajny sport.
Zgłoś
bercisko 2024-10-30, 8:25
Wygląda to ma mix skoku o tyczce i rzutu oszczepem. Oba do tyłu oczywiście
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-30, 18:40
Ja to na olimpiadzie oglądam wyłącznie dlatego, że wciąż mam złudną nadzieję, że któryś się tak solidnie tą tyczką na dupę nadzieje.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem