👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To mnie własnie rozwala jak dzieci zaczynają uprawiać parkoura, i robia z się jakiegoś zawodowca, sam to kiedyś ćwiczyłem ale od kod zaliczyłem przeskok przez siatkę driftujac zębami po betonie to zaprzestałem to robić.

Bo trzeba trenować z głową, sprawdzać dokładnie miejscówki. Ja już 7 lat i żadnych złamań czy większych kontuzji

jak mój sepleniący wykładowca z technologii i materiałów budowlanych zwykł mawiać:
Phosze państwa niezmiehnie ważne jest zhozumienie zjawisk fizycznych i ghanicznych wahtości zastosowanych matehiałów! Bez tego nie zostanienie dobhymi inżyniehami!
piwo leci
Phosze państwa niezmiehnie ważne jest zhozumienie zjawisk fizycznych i ghanicznych wahtości zastosowanych matehiałów! Bez tego nie zostanienie dobhymi inżyniehami!

piwo leci
Będą ludzie z gościa co nagrywał. Na większości amatorskich filmików kiepsko widać najważniejszy moment lub wcale go nie ma. Dzieje się tak bo operator opuszcza kamerę pod wpływem emocji. Ma odruch by pomóc itp. A ten do końca ładnie nagrywał.
Chytry ten mały cygan , żeby tak szybko oderwać te kafle od ściany na gruz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie