👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Choć ku naszej nie uciesze się nie nadziała to picza ją pewnie zabolała

Jak to mawiają mędrcy "wszystko jest dildem, jeśli jesteś wystarczająco odważna".
UkrytaPodNickiem napisał/a:
Pijane angielki, najłatwiejsze na świecie.
Hehe, zabawne bo w Anglii mówią dokładnie to samo o Polkach.
Dobrze, że upadła na ryj bo bałem się, że uszkodziła sobie centrum rozrywki

Modrzew88 napisał/a:
Hehe, zabawne bo w Anglii mówią dokładnie to samo o Polkach.
To powiedz swojej żonie by wracała do domu.

szkoda ze sie cipskiem nie wbiła w ten słupek niczym hot kinky jo
Masakra widze ze internety zataczaja 4 kolo , ten filmik ma dobre 5 czy 6 lat .... Chyba nowe pokolenie Sadoli rosnie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie