Za takie ucinanie filmów w najciekawszym m momencie należało by przyj🤬 debilowi kamerzyście .
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Połamało mu kark czy to tylko złudzenie?

podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Jestem ekspertem: to king-brus-li karate miszcz styl pijawki
podpis użytkownika
Robić,albo nie robić.Nie próbować.
Argeusz napisał/a:
Połamało mu kark czy to tylko złudzenie?
Gnojek jest młody to i elastyczny pewnie nic mu nie jebło ale bolało na pewno

Zawsze mnie coś łapie jak widzę takie filmy , młody chłopak zostaje kaleką na własne życzenie
pewnie kumple go namówili e ziom nie skoczysz to niech koledzy go tera karmią i podcierają jak serio się połamał kolejny kwiat do hodowania nie ma chyba nic gorszego niż leżenie na plecach nie mogąc ruszyć nawet palcem i myśleć k🤬a po c🤬j mi to było serio nie wyobrażam sobie jak muszą się czuć Ci sparaliżowani jak mogą tylko myśleć i po co hodować takie kwiaty mi powiedzcie?
Już c🤬j z rodziną, że się opiekuje ale resztę życia leżeć i rozkminiać do sufitu...
Już c🤬j z rodziną, że się opiekuje ale resztę życia leżeć i rozkminiać do sufitu...
@upy
P🤬licie, nie takie akcje sie odp🤬lało za dzieciaka i mogę się założyć że spora część z was była blisko by tu trafić
P🤬licie, nie takie akcje sie odp🤬lało za dzieciaka i mogę się założyć że spora część z was była blisko by tu trafić

podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.