bercisko napisał/a:
Zakop, informacja nieprawdziwa. Gdzie zdjęcie truchła?
Bertasku, to nie ten portal, żebyś coś tu zakopywał

trambulator napisał/a:
chlop sie pewnie pomylil z jakims smiesznym wykopkiem dla gimbozjebow

podpis użytkownika
discord.gg/DcuuB64s66Social Media
trambulator napisał/a:
Uwielbiam zapach prowokacji o poranku

bercisko napisał/a:
Uwielbiam zapach prowokacji o poranku
Jak każdy zjeb bez życia. Za robotę się weź, a nie matce na portfelu ciążysz.
Ja nie rozumiem, każdy miał gorszy okres w życiu ale ja np. NIGDY nie miałem myśli żeby się zayebać... kogoś tak ale robić krzywdę sobie? Dla mnie to niepojęte
Tu pasuje zdjęcie gowniaka z hoop cola co jest podpisane pije żeby zapomnieć, p🤬da nie zaznała prawdziwych problemów i życia na tym świecie ech, gostek bez nogi jakoś k🤬a żyje i ma się dobrze a takie chłystki walą samobója ten świat takich p🤬d zrodzi jeszcze wielu bo on sam zmierza ku idiokracji, wczoraj prowokował mnie coś podobnego do chlopa ale w sumie to nie wiem co to było może quesadilla albo inny bezplciowiec, aż się nóż w kieszeni otwiera jak się pomyśli że parę setek lat temu ludzie potrafili stworzyć broń samochody i inne wynalazki, teraz wymyślają lgbt multikulti i normalizacje bycia zboczonym degeneratem, co rusz na tym zj🤬ym fb mi wyskakuje jakąś historia że bycie swingersem dobrze wpływa na małżeństwo k🤬a mac a niech to c🤬j strzeli, parę lat i na fb będą ludzie wstawiali zdjęcia k🤬sow zamiast siebie, kobiety p🤬dy będą wstawiać a potem przy kawie będą plotkować "Ewa zobacz jakiego ma dużego dzyndzla Jowita spod piątki, no a ten Brownie ma c🤬ja jak rakieta" szkoda gadać
Wszyscy tak p🤬la że Rosja to jakaś zapierdziala dziura, a ten zachód zalany lewactwem, wkrótce i u nas to będzie bo trzeba się przystosować do tej śmierdzącej Unii, ja wolę żyć tam gdzie ludzie mają moralność, zalali nas ukraińskim syfem i będzie coś z tego tylko idiota jest w stanie myśleć że oni nas lubią
kosioraldo napisał/a:
Wszyscy tak pie**ola że Rosja to jakaś zapierdziala dziura, a ten zachód zalany lewactwem, wkrótce i u nas to będzie bo trzeba się przystosować do tej śmierdzącej Unii, ja wolę żyć tam gdzie ludzie mają moralność, zalali nas ukraińskim syfem i będzie coś z tego tylko idiota jest w stanie myśleć że oni nas lubią
Weź ruska k🤬o sp🤬alaj. "Rosja i moralność".
w sumie słuszne wyjście bo pewnie na jutro miał się stawić do wojenkomatu po zardzewiałego kałasza bez nabojów.
Saw napisał/a:
Morda pecie j🤬y ruska k🤬a to jest twoja stara frajerze spod społem, dostałbyś liścia w tą brudna mordę byś zatkal to rozj🤬e dupsko, weź starego ogarnij żeby ta twoja ruską stara zabrał już bo od k🤬sow nie chce odejść, jaja już wydmuchane a ona dalej ssie k🤬a
Saw napisał/a:
Widzę śmieciu ze prawie każdy komentarz związany z ukraina kto tu k🤬o jest onuca brudny śmieciu, nikt nie chce na tej stronie jakiś opłacanych pedałów co mają lizać dupe Ukraińca won śmieciu