📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Taka ciekawostka - popatrzcie od 12 sekundy na niebo - w 16 sekundzie chmury zmieniają swój układ, zaś sekunda, dwie przed skokiem przelatująca kaczka/samolot w prawym górnym rogu znika
@kubulek
Kamera/Aparat ustawia automatycznie natężenie światła przez co obraz robi się jaśniejszy lub ciemniejszy, tak jak źrenica oka reguluje wpadanie światła do oka, a samolot osobiście widzę do momentu puki wylatuje za kadr, co nie zmienia faktu ze FEJK z kukłą
Kamera/Aparat ustawia automatycznie natężenie światła przez co obraz robi się jaśniejszy lub ciemniejszy, tak jak źrenica oka reguluje wpadanie światła do oka, a samolot osobiście widzę do momentu puki wylatuje za kadr, co nie zmienia faktu ze FEJK z kukłą

aqq napisał/a:
@kubulek
Kamera/Aparat ustawia automatycznie natężenie światła przez co obraz robi się jaśniejszy lub ciemniejszy, tak jak źrenica oka reguluje wpadanie światła do oka, a samolot osobiście widzę do momentu puki wylatuje za kadr, co nie zmienia faktu ze FEJK z kukłą![]()
Niby okej ale od kiedy obraz robi się jaśniejszy od środka ku krawędziom?
No i to co mówiłem - jest inny rozkład chmur przed i po:)

Widzę panowie wchodzą tu w sfery szczegółowych analiz, jako iż fejkowatość filmiku jest niemal nie do zauważenia. Co do niebezpiecznego zajęcia... Manekin na pewno poparł by to zdanie. Ale przecież... Nie żyje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie