krecik napisał/a:
niestety nikt nie spadł
Nieprawda. Wszyscy spadli, a niektórzy to nawet kilka razy.

po pierwsze to motyw z łukiem to zajebisty fake.. strzały są albo z carbonu albo aluminiowe i kurczaka na linie nie utrzyma, ale po za tym to fajna sprawa taka zabawa w kanionie na linie

huśtawka poziom hard, dołączam to do listy rzeczy, które chcę zrobić przed śmiercią. A może to będzie przed samą śmiercią ...

Specialized_DEMO napisał/a:
po pierwsze to motyw z łukiem to zajebisty fake.. strzały są albo z carbonu albo aluminiowe i kurczaka na linie nie utrzyma, ale po za tym to fajna sprawa taka zabawa w kanionie na linie
![]()
Nie wpadłeś na to geniuszu że do tej małej liny przyczepionej do strzały się dowiązuje normalną grubą linę? Jak inaczej sobie przerzucisz ciężką linę nad urwiskiem?!

wislak napisał/a:
Nie wpadłeś na to geniuszu że do tej małej liny przyczepionej do strzały się dowiązuje normalną grubą linę? Jak inaczej sobie przerzucisz ciężką linę nad urwiskiem?!
uprawiałem ten p🤬lony sport jakim jest łucznictwo 6 lat i swoje wiem... próbowaliśmy kiedyś strzelać (z łuku bloczkowego i klasycznego) strzałą z 1 lina i mogę cię zapewnić że to nie ma prawa polecieć dalej niż na 5-10 m nie mówiąc już o tym żeby się to wbiło czy leciało prosto. Jeżeli łuk bloczkowy o naciągu 70lbs nie dał rady z strzałą i j1 liną to ni c🤬ja to nie wyjdzie z 2 linami jak sugerujesz.
Głośniki można śmiało wyłączyć.
Their stuff at least sticks together"
podpis użytkownika
"I envy the maggotsTheir stuff at least sticks together"
Dobrze że zakładają kask, przy upadku z takiej wysokości może im uratować życie

podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
Nic do dodania.
podpis użytkownika
Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !
Powiem jedno 10 lat temu dałbym rade ,dziś zesrałbym się zanim bym skoczył. Należą się brawa za filmik i gratulacje takiej ekipy przyjaciół. Bo jeśli są zajebiści ludzie i chęci to nawet kasa nie stanowi problemu ,bo można wszystko olać i zrobić na freestylu i z zajebistą spontaną.