👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krecik napisał/a:
niestety nikt nie spadł
Nieprawda. Wszyscy spadli, a niektórzy to nawet kilka razy.

po pierwsze to motyw z łukiem to zajebisty fake.. strzały są albo z carbonu albo aluminiowe i kurczaka na linie nie utrzyma, ale po za tym to fajna sprawa taka zabawa w kanionie na linie

huśtawka poziom hard, dołączam to do listy rzeczy, które chcę zrobić przed śmiercią. A może to będzie przed samą śmiercią ...

Specialized_DEMO napisał/a:
po pierwsze to motyw z łukiem to zajebisty fake.. strzały są albo z carbonu albo aluminiowe i kurczaka na linie nie utrzyma, ale po za tym to fajna sprawa taka zabawa w kanionie na linie
![]()
Nie wpadłeś na to geniuszu że do tej małej liny przyczepionej do strzały się dowiązuje normalną grubą linę? Jak inaczej sobie przerzucisz ciężką linę nad urwiskiem?!

Dobrze że zakładają kask, przy upadku z takiej wysokości może im uratować życie

Powiem jedno 10 lat temu dałbym rade ,dziś zesrałbym się zanim bym skoczył. Należą się brawa za filmik i gratulacje takiej ekipy przyjaciół. Bo jeśli są zajebiści ludzie i chęci to nawet kasa nie stanowi problemu ,bo można wszystko olać i zrobić na freestylu i z zajebistą spontaną.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie