👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dubai bez 20 000 w kieszeni i kilku kasztanów na klacie to nie Dubai

Ooooo chłopaki z DreamJump. Zawsze na propsie. Właśnie ustalam termin na skok z komina w Głogowie. Ktoś chętny, bo jadę sam?

W zasadzie to skoczyłbym, zesrał się w locie i modlił.
Modlił żeby nie pośliznąć się na gównie kapiącym przez nogawki...
Modlił żeby nie pośliznąć się na gównie kapiącym przez nogawki...
logo sponsorów wytłumaczy wszystkie pytania o kasę. Tylu skoczyło a tylko dwóch wylądowało

Tak mi się spociły dłonie, że nie muszę sięgać po lubrykant, żeby sobie zwalić na dobranoc. Dzięki!

Żeby tam skakać trzeba być bananem, zwykły Mieciu nie ma nawet szans : D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie