👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zajeżdża wiochą, ale wiecie co... Chciałbym się tak kiedyś pobawić. Bo chłopaki mimo braku nart potrafią mieć niezłą frajdę. Ale niestety, przyszło dorosłe życie i lipa, ni mam gumofilców.

"Życiowy rekord świata" ??? Oprócz nowej dyscypliny wymyślili nową kalsyfikacje
Skoczek nr 2 miał słabo nasmarowane filce gnojem, stąd jego seria niepowodzeń.

Jeżeli dopracują najazd do progu wróże im świetlaną przyszłość na skoczniach świata. Robert Mateja mógłby się od nich uczyć

@ GeorgeForeman
Różni się tym że jest pierwszy. Dziewiczy wręcz.
Różni się tym że jest pierwszy. Dziewiczy wręcz.
Ja kiedyś z kolegą wzięliśmy deskorolki odkręciliśmy tracki i na samym blacie zjeżdżaliśmy z własnych skoczni

Ostatniego skoczka zdyskfalifikowano za oszustwo. Na podeszwie znaleziono nielegalnie podklejoną ceratę wysmarowaną niedźwiedzim sadłem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie