👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W tego typu filmach zawsze mnie zastanawiało jak oni kręcą tego typu dokumenty że owad sobie idzie a kamera za nim
Ten Skolopendra oszukiwał bo nie pozwolił tarantuli zadać hita. I Tarantula została pokonana przez Perfect K.O.

Ten Skolopendra oszukiwał bo nie pozwolił tarantuli zadać hita. I Tarantula została pokonana przez Perfect K.O.

Po pokazaniu filmiku specowi od pająków stwierdzam ze to nie tarantula tylko ptasznik, i powiedział tez ze nalezy ci sie chłosta za tą wg bulwersujaca pomyłke

Cóż, ja tylko przetłumaczyłam anglojęzyczny tytuł. Lektor nazywa tego pająka tarantulą - ja się nie znam, ale ufam, że twórcy filmu tak.

Podstawili ptasznika po prostu, żeby się skolopendra nie zesrała ze strachu na widok tarantuli (bo oglądalność by spadła)

PinkRose napisał/a:
W tego typu filmach zawsze mnie zastanawiało jak oni kręcą tego typu dokumenty że owad sobie idzie a kamera za nim
![]()
bo to aktorzy.

wexors, mam "kędziorka" i wiem, jakie usposobienie to ma
Aczkolwiek rozbroiłeś mnie tym tekstem

Aczkolwiek rozbroiłeś mnie tym tekstem

Skolki są słodziutkie! Jakbym tylko nie był wrażliwy na jad...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie