👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W kerbalu byłem dumny jak mi się udało wylecieć na orbitę jakimś klocem żelbetowym, a i to wymagało miliarda prób. A tutaj jakie zaawansowanie.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

kawkaman to jest animacja z gry. Gra na niskich detalach alby mieć więcej fpsów i nie zrobić sobie w pokoju sauny
Widać jak ma precyzyjnie wyliczone paliwo, większość manewrów wykańcza na oparach.

Widać jak ma precyzyjnie wyliczone paliwo, większość manewrów wykańcza na oparach.

ktoś wie jakie on ma po instalowane mody? szacun że zrobił to bez mechjeb'a
@kawkaman w tej grze nie chodzi o grafikę ale o mechanikę, a akurat ona nadrabia tym że grafika wygląda jak z 2007

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie