Faciowi w pickupie skończyła się benzyna, więc z pomocą przybył motocyklista
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chęci dobre, ale wyobraźnie zero, wystarczy że samochód by zahamował i z motocyklistą mogło by być materiał na harda w roli głównej.
konto usunięte
2013-07-25, 14:27
Szacun dla motocyklisty !
po naszych pięknych drogach by tak nie zrobił...
@up: bo? Jedyny powód który mogę wymyślić to że w Polsce jest mało idiotów mających pickupy.
dobry motocyklista zazdroszcze biorcy jego organów
sam jesteś "facio", kłorwa.
konto usunięte
2013-07-25, 21:26
Pomógł bo kamerkę miał...
konto usunięte
2013-07-25, 21:29
Ja tam nawet mając kamerkę bym nie pomógł, a co - jak się dało na oparach jeździć to niech teraz pcha lewacka k.rwa!
konto usunięte
2013-07-25, 21:59
Jesuz napisał/a:
@up: bo? Jedyny powód który mogę wymyślić to że w Polsce jest mało idiotów mających pickupy.
Bo nasze drogi są tak równe, że gdyby jechał i jednocześnie chciał pchać nogą drugi samochód nie dałby rady omijać dziur. Przyszykowałby ładny materiał na harda spadając z motoru na pierwszej nierówności.
Samochód k*rwa, mieszkamy w Polsce i mówimy po polsku, autami jeżdżą gestapowcy.
Jako ,że sam latam na moto... reszcie sadoli na motocyklach LwG!
Malara kolegi tak pchałem

piwo
@up, co ty robiłeś koledze?!