podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Takie niebieskie krzesła były w każdej sali informatycznej w szkole. Wygląda na to że mają tego samego dostawcę
podpis użytkownika
Budowa broni jest całkiem prosta(...)
(...)więc takie coś można zbudować.
Tylko pewnie będą częste zacięcia.
podpis użytkownika
forza nostra leggeTak mówią Ci, którzy na broni palnej się nie znają i oceniają jej złożoność po wyglądzie zewnętrznym.
Odkrywczy jesteś w c🤬j, z tym stwierdzeniem. Dziękujemy- ludzkość na pewno to doceni. Niebawem zabieramy się do pracy- będziemy budować broń palną.
Nie znasz się na broni, nie mówiąc o jej budowie i działaniu. Mogę się założyć, że broń zbudowana przez Ciebie nie zadziała, a jeśli jakimś cudem udałoby Ci się doprowadzić do zbicia spłonki przez iglicę, to rozerwałoby Ci lufę, bo na bank nie zrobiłbyś porządnej komory nabojowej (bo na bank byś o niej nawet nie pomyślał). Już widzę jaki z Ciebie jest spec...
PS Na rysunku poglądowym oraz opisie załączonym przeze mnie, zaznaczono elementy na czerwono, na potrzeby forum o broni. Nie zwracajcie na te zaznaczenia uwagi.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Tak mówią Ci, którzy na broni palnej się nie znają i oceniają jej złożoność po wyglądzie zewnętrznym.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowaniaTak trudna, że AK w czasie okupacji samo produkowało Steny i Błyskawice.
Akurat wstawiłeś jeden z gorszych możliwych przykładów, bo to schemat glauberyta, a ten jak na broń palną jest dość prostej budowy.