Gdy spowolnicie film do 0,10x to zobaczycie że w ostatniej chwili kraba podpierala Tusk.
leonidkacap napisał/a:
szybciej niż zadłużenie naszego państwa
Myślę że na równi
Szybki jak pisowcy kradnący w spółkach państwowych
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Patrz, dziwne, tyle kradli a spółki zarabiały i jeszcze EU musiała pilnować, żeby nie zmonopolizowali rynku w regionie.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
tego nie widać do końca nawet jak się ogląda w zwolnionym tempie, skurczybyk szybki jak błyskawica
Driver19cm napisał/a:
Donek z resztą gamoni czyści jak łza, spółki skarbu państwa wypracowały rekordowe dochody…. A nie czekaj , czekaj!
Siriuz napisał/a:
Patrz, dziwne, tyle kradli a spółki zarabiały i jeszcze EU musiała pilnować, żeby nie zmonopolizowali rynku w regionie.
O k🤬a, szczuropolak, patrzcie

Sługa narodu Ukraińskiego, co za debil nie moge hahahahaha
W swoim życiu widziałem jedno zwierzę, które jest szybsze od tego "jaszczura". Mówię tutaj o cyganie, który ma tak szybkie ruchy, że nawet na kamerach nie widać, kiedy chowa cudze pieniądze w majty.
Driver19cm napisał/a:
Witajcie cześć i czołem! pytacie skąd się wziąłem? Ja jestem RUDY DONEK mam u ursuli domek w domku łańcuch, budę karmę jak mnie wyrzuci pójdę dawać pod latarnię... Ojdana ojdana ursulo kochana...