Miałem taką samą akcję tylko, że ja jechałem rowerem i wpadłem do gnoju ;/

w 1 min członek teamu kawasaki w firmowych kaloszach racingowych
No jak sie samochodem za 30tys zł jedzie na rajd to sie nie dziwie.
podpis użytkownika
ironią w ryj
@szefooo
Znasz sie tak na samochodach jak Twoj stary na robieniu zdrowych dzieci.
tomsson napisał/a:
@szefooo
Już raz dostałeś ostrzeżenie za to samo więc pozwól że cię zacytuję.
Cyt:"Wyp🤬alaj sk🤬ysynu."
Info dla polonistów : cię - celowo napisałem z małej litery wyrażając w ten sposób brak poszanowania dla ścierwa które nie umie sie zachować publicznie przez które i ja musiałem się źle wyrazić nad czym więcej lub mniej ubolewam.
podpis użytkownika
ironią w ryj
Info dla debili. Na forach, gg, skype i innych takich badziewiach nie używa się zwrotów grzecznościowych. Co innego w mailach i listach.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim

Black Snake napisał/a:
Na forach, gg, skype i innych takich badziewiach nie używa się zwrotów grzecznościowych.
Ojej, wychodzi na to, że cały czas źle robię.

Linekk, rozumiem, że mnie lubisz i w ogóle, ale to już jest maniactwo. Co napiszę to Ty odpowiadasz...
PS ja zawszę piszę z dużej litery ;*
PS ja zawszę piszę z dużej litery ;*
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Black Snake napisał/a:
Info dla debili. Na forach, gg, skype i innych takich badziewiach nie używa się zwrotów grzecznościowych. Co innego w mailach i listach.
Widocznie musiałem sp🤬olić z lekcji o forach, gg i skype.
Ale dzięki że mnie uraczyłeś swą teorią grzeczności.
Niemniej jednak czy mógł byś mi przytoczyć stosowny pkt. ustawy na którą się powołujesz ponieważ nie chciał bym stosować zasad wyssanych z dupy?
podpis użytkownika
ironią w ryj
Nie mogę podać, bo nie pamiętam. Jeśli nie chcesz stosować się do zasad wyssanych z dupy to możesz mi z fiuta je wyssać.
podpis użytkownika