Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R🤬asz ją kiedy ona chce, dziesięć razy, bo ona tak chce, kolega ją wyr🤬ał bo ona tak postanowiła, obiad u jej mamusi trzy razy w tygodniu, impreza z jej koleżankami, dawaj kasę, znowu ją kolega przer🤬ał, daj więcej kasy, impreza z jej kolegą, znowu ją r🤬asz, jeszcze więcej kasy, kolega ciebie r🤬a, obiad u mamusi kolegi, dajesz kasę jej koledze, r🤬asz mamusię kolegi..... Rozwód.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Taka k🤬a to porażka.
R🤬asz ją kiedy ona chce, dziesięć razy, bo ona tak chce, kolega ją wyr🤬ał bo ona tak postanowiła, obiad u jej mamusi trzy razy w tygodniu, impreza z jej koleżankami, dawaj kasę, znowu ją kolega przer🤬ał, daj więcej kasy, impreza z jej kolegą, znowu ją r🤬asz, jeszcze więcej kasy, kolega ciebie r🤬a, obiad u mamusi kolegi, dajesz kasę jej koledze, r🤬asz mamusię kolegi..... Rozwód.
Wzruszyła mnie Twoja historia...
Taka k🤬a to porażka.
Stary współczuję. Kiedyś znajdziesz fajna i normalna babkę. Trzymaj się tam.

Taka k🤬a to porażka.
A moze taka ktorej ty nie bedziesz mial stulejarzu

było juz
Ale tego się nie da obejrzeć tylko raz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie