Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Skrzydełko, czy nóżka?
de_Sade • 2019-05-31, 17:14
Zaczyna się niewinnie... Ot, małpie hopsa, hopsa.

podpis użytkownika

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
ProVVe 2019-05-31, 17:17 30
Od razu było wiadomo o co tej k🤬ie dwunożnej chodziło . Jakoś zawsze kibicuje słabszym, żeby doj🤬i prześladowcom

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
robsonx79 2019-05-31, 17:22 9
Małpy to takie same k🤬y jak kangury.
Zgłoś
petru23 2019-05-31, 17:59 3
No co, pawiany mięsem nie pogardzą
Zgłoś
Konto usunięte 2019-05-31, 18:24 13
Tak się kiedyś odrzywiał człowiek, tym co zdobył. Tylko teraz jakies wege szmaty p🤬la by jeść korzonki.
Zgłoś
8765tj 2019-05-31, 18:52 28
@up Z ciekawostek mam kumpla żyjącego w Kanadzie. Rejon dzikszy, to i pumy się trafiają. Interesujące jest to, że podobno dużo częściej atakują takich kiełkożerców. Ktoś z większą ilością mięsa w diecie wydziela inny zapach, stąd zwierzak uznaje go za innego drapieżnika i potencjalnie groźną konkurencję. Z wilkami ponoć podobnie działa. Tylko miśki z ich masą mają w dupie zapachy.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-05-31, 19:02 9
8765tj napisał/a:

@up Z ciekawostek mam kumpla żyjącego w Kanadzie. Rejon dzikszy, to i pumy się trafiają. Interesujące jest to, że podobno dużo częściej atakują takich kiełkożerców. Ktoś z większą ilością mięsa w diecie wydziela inny zapach, stąd zwierzak uznaje go za innego drapieżnika i potencjalnie groźną konkurencję. Z wilkami ponoć podobnie działa. Tylko miśki z ich masą mają w dupie zapachy.

Ogólnie z tego co czytalem to człowiek niesamowicie smierdzi dla zwierząt. Dodatkowo w toku ewolucji ten zapach zaczął kojarzyć się z zagrożeniem. Być moze wypacykowane rurkowce spadły w łancuchu pokarmowym, na pozycje cos około szczura.

Kanada fajny kraj, przyjeżdzasz, kupujesz licencje mysliwska i mozesz bez problemu polować. Poza parkami mozesz obozować bez problemu. U nas same lasy przemyslowe, troche mozna pokombinować w Bieszczadach.
Zgłoś
banerr 2019-05-31, 19:35 12
Zachowuje się jak dindu w sklepie.
Zgłoś
brylant1412 2019-05-31, 20:01 4
kaczka jest po 32 zł kilo nie jest tania

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Jabulko69 2019-05-31, 20:26 2
Co jak co ale w zyciu nie widzialem malych pisklat ktore by tak szybko sp🤬alaly XD
Zgłoś
kusti 2019-05-31, 20:56 10
Małpy to takie same k🤬y jak czarmuchy. To u nich rodzinne.
Zgłoś
McQurwa 2019-05-31, 21:02
pewnie myśleliście, że one jedzą tylko banany

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
shiters 2019-05-31, 22:01 2
McQurwa napisał/a:

pewnie myśleliście, że one jedzą tylko banany

tak właśnie myślałem. jak dindunafiny, prawda?
Zgłoś
Konto usunięte 2019-05-31, 22:26 1
a ja wiem o co chodzi.są dwa typy sadoli.
ci normalni-wojny gangów,zabójtwa-wiadomo wojna to wojna.tylko takie filmy ich nie ruszają-bo jak wchodzisz na drogę przestępstwa to wiadomo...
bez limitów-ci powinni byc namierzani przez policję i miec naloty na miejsca zamieszkania.-komentują że kaczuszki powinny być jeszcze krwawiej rozszarpane.-to są właśnie dewianci.jeśli czyta to policja-wiecie kogo szukać
Zgłoś
de_Sade 2019-05-31, 22:35 1
jbone napisał/a:

a ja wiem o co chodzi.są dwa typy sadoli(...).
bez limitów-ci powinni byc namierzani przez policję i miec naloty na miejsca zamieszkania.-komentują że kaczuszki powinny być jeszcze krwawiej rozszarpane.-to są właśnie dewianci.jeśli czyta to policja-wiecie kogo szukać

Ty myślisz, że ja tu gniję dla przyjemności?

podpis użytkownika

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie