Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:00
riczardson 2013-01-07, 16:40
Ale urwał. To jest z Polski filmik?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 16:52 6
Jasieq napisał/a:

Ale urwał. To jest z Polski filmik?

Nie, z Hollywood.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-07, 17:24 22
akcja od 5 sek filmik 8 sek nie chcę być złośliwy ale nie dało się go trochę przyciąć?
Zgłoś
Rufuzz 2013-01-07, 20:49
Ciężko powiedzieć czy to filmik z Rosji bo brakuje na nim łady i napieprzających się gości.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 2:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 18:42 1
Cytat:

Nikomu nic poważnego się nie stało.

Zepsułeś zabawę.
Zgłoś
pkh 2013-01-09, 18:47
<ekspert>
potem gościu w fordzie fusion zezna, że nie zauważył nadjeżdżającego pojazdu ponieważ miał wyłączone światła i sąd grodzki uzna że obaj są w równym stopniu winni wypadkowi.
</ekspert>
Zgłoś
Meliar 2013-01-09, 18:49 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 18:52
Uwaga będę się mądrzył.

wg mnie to nie krajowy produkt. Strzalka przy sygnalizatorze jest węższa niż u nas (wąskie są na wschodzie i np. w Czechach (chyba)).

Poza tym tablica zmiatanego samochodu nie przypomina polskiej.

Co o tym sądzisz Watsonie?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 18:54
Rzeczywiście miło zawiesić OKO
Zgłoś
QKLUX 2013-01-09, 18:55
Zgłoś
darthbercik 2013-01-09, 19:05
1080p Spoko, Leci piwo.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:06
stankry napisał/a:

Uwaga będę się mądrzył.

wg mnie to nie krajowy produkt. Strzalka przy sygnalizatorze jest węższa niż u nas (wąskie są na wschodzie i np. w Czechach (chyba)).

Poza tym tablica zmiatanego samochodu nie przypomina polskiej.

Co o tym sądzisz Watsonie?

Przepraszam Sherlocku za spóźnienie. Mam teorie podważające twe przypuszczenia. Na początku filmu widać po prawej stronie znak przejścia dla pierwszych, który wygląda jak Polski. Po tablicach ciężko zauważyć, gdyż są po prostu brudne. Dziękuje za głos, oddaje sprawę śledczemu.
EDIT Pieszych, oj każdemu może się zdażyć
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:15
"znak przejścia dla pierwszych"? Kto pierwszy ten lepszy? Pewnie stąd te wypadki wszystkie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem