📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:22
@elim:
Mogli chociaż postawić tam znak Stop na podporządkowanej żeby orki miały szansę zauważyć, że kończy im się droga z pierwszeństwem. Dobrze, że nikt na to nie wpadł bo nie byłoby co oglądać
Mogli chociaż postawić tam znak Stop na podporządkowanej żeby orki miały szansę zauważyć, że kończy im się droga z pierwszeństwem. Dobrze, że nikt na to nie wpadł bo nie byłoby co oglądać
JoSeed napisał/a:
Nie wiem, jak Wy, ale ja żadnego znaku nie widzę... nie dziwne, że każdy jedzie na rympał
Przecież jest droga z pierwszeństwem i bez pierwszeństwa oznaczone:
P.S. w Polsce już dawno by tam było rondo turbinowe xD
I miej chałupę przy takim skrzyżowaniu. Co parę dni , remont płotu.
To nie jest tylko kwestia niezastosowania się do znaków, braku świateł czy znaku stop z linią zatrzymania się, to jest przede wszystkim kwestia kultury jazdy, którą my w Polsce mamy na zdecydowanie wyższym poziomie. W Polsce każdy by zastosował zasadę ograniczonego zaufania mając ograniczoną widoczność po lewej i prawej i nawet mając pierwszeństwo chociażby ograniczył prędkość lub nawet zatrzymałby się i upewnił najpierw, że nikt nie wyjedzie po boku.
To nie samochody są krótkie, tylko kamera ma taki kąt widzenia (a la rybie oko).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie