📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
Jakieś żyły wodne, albo zwyczajnie przeklęte to skrzyżowanie...🤔
ciołki nawet nie potrafią wpaść na pomysł i poświęcić litr farby, żeby wymalować znaki poziome na jezdni
batiz napisał/a:
ciołki nawet nie potrafią wpaść na pomysł i poświęcić litr farby, żeby wymalować znaki poziome na jezdni
To są puste kacapy. Oni mają z mózgu sieczkę. Wystarczy obejrzeć sobie serię z Rosji z Autostopem Na Koniec Świata. Ruskie są jak Afrykańczycy, czyli kompletnie bezrefleksyjni we wszystkim co robią. Teraz po rozpadnie ZSRS dostali więcej aut i ich bezrefleksyjność przelewa się na drogi.
Powinno zlikwidować to skrzyżowanie. W zasadzie powinni zlikwidować cały Chabarowska, a dla pewności najlepiej całą Rosję.
Ja to mam wrazenie ze polowe wypadków spowodował ten sam kierowca w małym, bialym samochodzie xd
Nie wiem, jak Wy, ale ja żadnego znaku nie widzę... nie dziwne, że każdy jedzie na rympał
Patrząc na mapę Chabarowska to skrzyżowanie dwóch przelotowych ulic przez to osiedle, ludzie sobie jadą główną ulicą, a tu nagle koniec pierwszeństwa, a u kacapów to gotowy przepis na masowe stłuczki.
Nie ogarniają, bo 10 lat temu droga wyglądała tam jeszcze tak:
batiz napisał/a:
Przecież tam przez 9 miesięcy w roku i tak nie były by widoczne, a po za tym te parę już ustawionych robi im problem.
@elim:
Mogli chociaż postawić tam znak Stop na podporządkowanej żeby orki miały szansę zauważyć, że kończy im się droga z pierwszeństwem. Dobrze, że nikt na to nie wpadł bo nie byłoby co oglądać
Mogli chociaż postawić tam znak Stop na podporządkowanej żeby orki miały szansę zauważyć, że kończy im się droga z pierwszeństwem. Dobrze, że nikt na to nie wpadł bo nie byłoby co oglądać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie