📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:22
Jakieś żyły wodne, albo zwyczajnie przeklęte to skrzyżowanie...🤔
ciołki nawet nie potrafią wpaść na pomysł i poświęcić litr farby, żeby wymalować znaki poziome na jezdni
batiz napisał/a:
ciołki nawet nie potrafią wpaść na pomysł i poświęcić litr farby, żeby wymalować znaki poziome na jezdni
To są puste kacapy. Oni mają z mózgu sieczkę. Wystarczy obejrzeć sobie serię z Rosji z Autostopem Na Koniec Świata. Ruskie są jak Afrykańczycy, czyli kompletnie bezrefleksyjni we wszystkim co robią. Teraz po rozpadnie ZSRS dostali więcej aut i ich bezrefleksyjność przelewa się na drogi.
Powinno zlikwidować to skrzyżowanie. W zasadzie powinni zlikwidować cały Chabarowska, a dla pewności najlepiej całą Rosję.
Ja to mam wrazenie ze polowe wypadków spowodował ten sam kierowca w małym, bialym samochodzie xd
Nie wiem, jak Wy, ale ja żadnego znaku nie widzę... nie dziwne, że każdy jedzie na rympał
0Pewnie pierwszy raz widzieli skrzyżowanie. Oni jeżdżą po stepie, a takie cuda są tylko w miastach.
Patrząc na mapę Chabarowska to skrzyżowanie dwóch przelotowych ulic przez to osiedle, ludzie sobie jadą główną ulicą, a tu nagle koniec pierwszeństwa, a u kacapów to gotowy przepis na masowe stłuczki.
Nie ogarniają, bo 10 lat temu droga wyglądała tam jeszcze tak:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie