Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Skrzyżowanie
Konto usunięte • 2012-05-26, 8:47
tak to bywa gdy sygnalizacja jest wyłączona
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Konto usunięte 2012-05-27, 17:19
Co za kretyn dal DR_DRE warna?
Zgłoś
Pener 2012-05-27, 17:24 1
Cytat:

Co za kretyn dal DR_DRE warna?

pyta idiotka, która sprawdzić nie potrafi...
Zgłoś
hell.no 2012-05-27, 17:27
Hehehe nie dość, ze koleś zap🤬lał powyżej 50km/h to jeszcze nie podjął żadnej próby manewrowania, po prostu wp🤬lił się prosto jak jechał...

Albo wp🤬liła...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-27, 22:12
Wina tego co nie ustąpił pierwszeństwa. Jeżeli w samochodzie który dostał strzała ktoś zginął albo miał poważne obrażenia to wystarczy udowodnić że tamten jechał z nadmierną prędkością i odpowiadają obydwoje. JA w nocy jeżdżę nawet wolniej jak w dzień bo wielu kretynów myśli że nikogo na drodze nie spotka, wyłaczają totalnie myślenie i nie patrzą na znaki.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-27, 23:42
hell.no napisał/a:

Hehehe nie dość, ze koleś zap🤬lał powyżej 50km/h to jeszcze nie podjął żadnej próby manewrowania, po prostu wp🤬lił się prosto jak jechał...

Albo wp🤬liła...

W nocy można jeździć 60 :p
Ale mimo wszystko na moje oko koleś jechał z 80+ jak nie dużo więcej.
Zgłoś
mcmt 2012-05-27, 23:50
Znowu krzyczące gimbusy znające się na prędkościach . Potem taki wymusi pierwszeństwo, zabije ludzi, "BO WYDAWAŁO MNIĘ SIĘ, ŻE ZAP🤬LAŁ"...
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem