tak to bywa gdy sygnalizacja jest wyłączona
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
@ dr dere
tak w nocy jak sygnalizacja jest wylaczona zwalniam nawet jak mam pierszenstwo bo za duzo debili jezdzi ktorzy prawo jazdy zrobili za karton wsiowych jajek
tak w nocy jak sygnalizacja jest wylaczona zwalniam nawet jak mam pierszenstwo bo za duzo debili jezdzi ktorzy prawo jazdy zrobili za karton wsiowych jajek
@up
gdzie jest ten znak? zrób screena i zaznacz mi w paintcie bo ja się dopatrzeć nie mogę.
ten co wjechał pierwszy mija znaki:
droga kierunkowa (potwierdza to również sygnalizacja po drugiej stronie skrzyżowania) i przejście dla pieszych
a drugi kierowca mija tylko przejście dla pieszych
udowodnij swoją rację to zwrócę honor, bo teraz cię mam za internetowego krzykacza, który używa caps locka czego nie lubię.
gdzie jest ten znak? zrób screena i zaznacz mi w paintcie bo ja się dopatrzeć nie mogę.
ten co wjechał pierwszy mija znaki:
droga kierunkowa (potwierdza to również sygnalizacja po drugiej stronie skrzyżowania) i przejście dla pieszych
a drugi kierowca mija tylko przejście dla pieszych
udowodnij swoją rację to zwrócę honor, bo teraz cię mam za internetowego krzykacza, który używa caps locka czego nie lubię.
Jeden nie ustąpił pierwszeństwa( widać trójkąt)a nad nim dodatkowy znak a drugi za szybko jechał ! i po sprawie
@bartula
mi się wydaje że tam są znaki:
na dole ustąp pierwszeństwa
u góry nie jestem pewien bo w troche dziwnym miejscu wg. mnie, ale moge się mylić - droga jednokierunkowa
aby lepiej było widać że to ustąp pierwszeństwa widać też jak światła samochodu się od niego odbijają:
mi się wydaje że tam są znaki:
na dole ustąp pierwszeństwa
u góry nie jestem pewien bo w troche dziwnym miejscu wg. mnie, ale moge się mylić - droga jednokierunkowa
aby lepiej było widać że to ustąp pierwszeństwa widać też jak światła samochodu się od niego odbijają:
Jak tak to ok, ale znak ustąp powinien być na samej górze wszystkich znaków..
Dobra kij z tym, dobry dzwon był
Dobra kij z tym, dobry dzwon był
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie