w roli głównej dwa autobusy:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-07-01, 14:24
kraj ludzi konopii
hahha... ci jak sp🤬alaja z tego autobusu
Gapowicze sp🤬alają z autobusu
konto usunięte
2011-07-01, 14:54
no jak piesi przez środek skrzyżowania chodzą jak po parku i mają wszystko w dupie to czemu nie kierowcy wstawić klapki na oczy i "Speed - niebezpieczna prędkość - brudasy drift" jak się patrzy...
Najlepsza ta riksza, która jak gdyby nigdy nic pop🤬liła dalej.
Wypadek o godz. 10:50. O godzinie 11:03 już ściągają wraki! Zajebisty kraj! U nas po takiej stłuczce to k🤬a z 5 godzin droga będzie zblokowana i korki zajebiste.....
emde
2011-07-01, 15:28
Beniu_Beniu tam przy każdym skrzyżowaniu stoi laweta i tylko czeka na dzwięk tłuczonego szkła lub giętej blachy.
konto usunięte
2011-07-01, 16:26
Skąd się wziął ten zielony łazik? Bus jeszcze nie oparł się na boku, a ten na pełnej piździe się wyłania z pomiędzy dwóch pojazdów...
k🤬a dawno tak sie nie uśmiałem jak ci gapowicze sp🤬alają najlepiej na tym wyśli..
Towdi napisał/a:
Skąd się wziął ten zielony łazik? Bus jeszcze nie oparł się na boku, a ten na pełnej piździe się wyłania z pomiędzy dwóch pojazdów...
pewnie wyszedł z autobusu i sp🤬alał jak reszta
znam jednego Bangladeszowianina tanie ciuchy robią
konto usunięte
2011-07-02, 1:29
Haha, sp🤬alaja jak przed urzadem celnym!
00:50 w ostatnim oknie autobusu widac kolesia jak się macha ^^