Taki sobie filmik, na który natrafiłem na stronie motormania.com.pl .
Chłopaki, nasi z Polski, bawią się tej zimy (u nich jest przynajmniej śnieg..) nieźle. Skuterek z kolcami wkręconymi w opony i można utargać dwie pary sanek
Może to piździk, może kibel, ale uważam że pomysł ciekawy i dużo frajdy dała realizacja. Fajnie, że wyszli z domu na powietrze
Do tego dobrze zmontowane.
Rzeczywiście, wielki plus dla autorów, bo montażu naprawdę nie olali i wszystko bardzo ładnie się prezentuje.
J🤬 tą pierdziawke, chata niczego sobie, zrobiona na dworek. Mieszkałbym : D
po co opony z kolcami do odkurzacza zakładać?
Konto usunięte
2014-02-14, 9:22
A tak na serio, to miło widzieć, że ktoś ma pasje inną niż hodowanie opasłego brzucha przed monitorem.
Konto usunięte
2014-02-14, 9:29
Ciekaw jestem jaki silnik ma ta popierdziałka bo dość zrywna jest skubana jak na skuter...
Disclosure - You & Me (Flume Remix) jak cos
@whereIsMyGoat
Jest to MBK Booster/Yamaha BWS, na silniku minarelli vertical. Jakieś 5-6 lat temu też miałem takiego piździka, zrywny był, do zaczęcia zabawy w stunt był idealny.
Konto usunięte
2014-02-14, 9:51
I na c🤬j te hejty, chłopaki się dobrze bawią i nie jarają się kawałkiem chińskiego plastiku tylko sposobem jak można cześć śmigacza (skutera) wykorzystać
PIWO
Elegancja, browar.
Konto usunięte
2014-02-14, 10:17
Brawo za pomysł, megaaa!!
nidgy nikomu jeszcze nikt nie dogodzil k🤬a, mi sie podobalo...
Konto usunięte
2014-02-14, 11:54
I bardzo dobrze. Świeże powietrze, zabawa na śniegu ( chociaż było go tyle co nic) a nie siedzenie cały dzień w domu, przed komputerem.
Piwko a wszystkim hejterom ośli k🤬s w anal.
ten montaż jest c🤬jowy, przynajmniej na samym początku... dalem piwo pieczarze sadzac ze napisał to ironicznie