Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Geraldinio 2023-06-19, 20:18 12
Każde takie rozj🤬ie ruskiego ścierwa oczywiście cieszy cywilizowanego człowieka, ale potrzeba by ich z milion miesięcznie, żeby przyniosło konkretny efekt i zapewniło nam pokój na lata.

ps
Czy jest gdzieś filmik, jak Himarsy p🤬lnęły niedawno w zebranych 200 orków, oczekujących 2h na przemówienie swojego generała? To musiało być dopiero epickie.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Janusz_k 2023-06-19, 21:12 1
Filmu nie widziałem, są zdjęcia, zrównali ten budynek z fundamentami, czyli rozpirzyli zupełnie
Zgłoś
HermanVonSztolc 2023-06-19, 21:49
Busik jedzie dalej... trzeba trzymać się harmonogramu
Zgłoś
Ryju1983 2023-06-19, 22:13
Jebną go jak komara.
Zgłoś
remi1982 2023-06-19, 22:25 4
Geraldinio napisał/a:

Każde takie rozj🤬ie ruskiego ścierwa oczywiście cieszy cywilizowanego człowieka, ale potrzeba by ich z milion miesięcznie, żeby przyniosło konkretny efekt i zapewniło nam pokój na lata.
ps
Czy jest gdzieś filmik, jak Himarsy p🤬lnęły niedawno w zebranych 200 orków, oczekujących 2h na przemówienie swojego generała? To musiało być dopiero epickie.

Ale ci wyprali beret. Dla takich jak ty, to tylko dziura i wapno. Bo pożytku z takiego debila jak ty raczej nie ma żadnego.
Zgłoś
ibrahim 2023-06-19, 23:21
Prawie zdążył.
Zgłoś
Sniper6 2023-06-19, 23:30 1
Ale jak struna się w locie wyprostował
Zgłoś
majeńka 2023-06-20, 2:07 10
remi1982 napisał/a:

Ale ci wyprali beret. Dla takich jak ty, to tylko dziura i wapno. Bo pożytku z takiego debila jak ty raczej nie ma żadnego.

Jak miło słuchać zawodzeń skrzywdzonej onucy. Weź, wyjmij se z butów i wysusz, to wytruje resztę załogi twojego biurowca (w Sankt Leningradzie skąd piszesz).

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
grzehoo0700 2023-06-20, 10:21
j🤬y, próbował ustać
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2023-06-20, 10:30
Śmiesznie poleciał "na stojąco", jakby się w jakiejś grze ragdoll zglitchował

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
antychryst333 2023-06-20, 10:44
cos mi się wydaje ze samochód miał pierwszeństwo ale nie jestem pewien bo jeżdżę bez prawka na p🤬dziku
Zgłoś
michalsky57 2023-06-20, 13:19 1
Za pozycję w locie spokojnie dostałby 5x20.0
Zgłoś
Geraldinio 2023-06-20, 13:55
majeńka napisał/a:

Jak miło słuchać zawodzeń skrzywdzonej onucy. Weź, wyjmij se z butów i wysusz, to wytruje resztę załogi twojego biurowca (w Sankt Leningradzie skąd piszesz).

Jakiego biurowca? te są dla oligarchów. On pisze z piwnicy jakiejś śmierdzącej meliny na przedmieściach Królewca. Prigożyna nie stać na wynajęcie biurowców dla swojej armii trolli.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
korowiow777 2023-06-20, 17:26
Geraldinio napisał/a:

Jakiego biurowca? te są dla oligarchów. On pisze z piwnicy jakiejś śmierdzącej meliny na przedmieściach Królewca. Prigożyna nie stać na wynajęcie biurowców dla swojej armii trolli.

Nie zesrajcie się wszyscy. Ukry, onuce to taka sama zaraza jak my. C🤬ja wnosimy w rozwój świata tak społeczny jaki i technologiczny (tu onuce są górą nad nami o 10 klas). Jedyna zaletą Słowian jest ich męstwo i umiejętność nap🤬lania się na polu bitwy co zachód skwapliwie zawsze wykorzystywał i służylismy mu jako mięso armatnie, a wcześniej jako niewolnicy. Których sami spośród siebie łowiliśmy i sprzedawaliśmy (tym razem głownie na wschód). Wasze poczucie wyższości nad trzecim światem jest dość nieuprawnione.

podpis użytkownika

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie