typ zamknął sobie klucze w schowku... dwanaście lat temu założyłem konto na sadistic żeby teraz to zobaczyć.. serio.
Halman napisał/a:
typ zamknął sobie klucze w schowku... dwanaście lat temu założyłem konto na sadistic żeby teraz to zobaczyć.. serio.

podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
@CrazyEdek
Nie p🤬l. Gościu od 12 lat jest wierny swojej pasji. C🤬j mi do tego, jak jemu z tym dobrze. Niektóre męskie p🤬dy i żeńskie c🤬y nie potrafią wybrać małżonka, z którym wytrzymają tyle czasu.
Nie p🤬l. Gościu od 12 lat jest wierny swojej pasji. C🤬j mi do tego, jak jemu z tym dobrze. Niektóre męskie p🤬dy i żeńskie c🤬y nie potrafią wybrać małżonka, z którym wytrzymają tyle czasu.
Halman napisał/a:
Ja tez założyłem 12 lat temu i stwierdzam ze takiego materiału jeszcze tu nie było, mocne wc🤬j.
Idę opowiedzieć o tym wszystkim
Ja przytrzasnołem sobie w tamtym tygodniu palca w drzwiach samochodu, ale nikt tego nie nagrał

WhiteForce napisał/a:
Ja przytrzasnołem sobie w tamtym tygodniu palca w drzwiach samochodu, ale nikt tego nie nagrał
No ale jakbyś sobie c🤬ja przytrzasnął to na bank ktoś by to nagrał

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
KolegaBartek644 napisał/a:
Tez tak kiedys zrobilem
i jak się z tym czułeś ?
Halman napisał/a:
ile ty masz dziecko lat, 12?
Halman napisał/a:
straszne... c🤬j nas to obchodzi. Skasuj konto - nikt nie bedzie plakal.
Dzisiaj napisał/a:
straszne... c🤬j nas to obchodzi. Skasuj konto - nikt nie bedzie plakal.
Hej ruska onuco , podobno nalozyliscie sankcje na Joe Biedna, dobre,

podpis użytkownika
czarna fortuna