McSadol napisał/a:
kolega skuterzysta w c🤬j pomocny
Milion razy już takie coś widział, to się znudził i ma wyj🤬e. Dodatkowo musi wyprzeć ze świadomości, że prędzej, czy później też go to czeka i na pewno odjebie bardziej spektakularną ewolucję.
Chyba jedyny kraj żółtkiem płynący, w którym takie podejście do drugiego żółtka jest normą (nie mylić z normalnością)

podpis użytkownika
Ja
Ja p🤬le, nie to nie jest możliwe żeby człowiek był tak nieludzki. Szczęka mi opadła. W sumie jak na to wszystko patrzę, to mogłaby jebnąć atomówka i święty spokój.
chinole to jednak bardzo pomocny kraj jeden drugiemu bratem nie to co w murzynowie

podpis użytkownika
Alien
Voldmar napisał/a:
Ja p🤬le, nie to nie jest możliwe żeby człowiek był tak nieludzki. Szczęka mi opadła. W sumie jak na to wszystko patrzę, to mogłaby jebnąć atomówka i święty spokój.
to efekt głupiego prawa w tych zółtych krajach. Udzielisz pomocy, a jak gośc wyjdzie ze szpitala to oskarży Cię o błędne udzielenie pomocy lub o uszczerbek na zdrowi. Sąd się do tego przychyli i masz przej🤬e do końca życia. Natomiast nie ma kary za nieudzielenie pomocy. Więc pomimo tego że człowiek chciałby pomóc to lepiej udać że się nie widziało. Nic za to nie grozi.
martika napisał/a:
nawet ciekawa ta znieczulica
Mi się bardzo podoba takie podejście. "Nie wtykać nosa w nie swoje sprawy" i elo.
pitteroo napisał/a:
Chyba jedyny kraj żółtkiem płynący, w którym takie podejście do drugiego żółtka jest normą (nie mylić z normalnością)
W Chinach, gdy podczas udzielania pomocy poszkodowanemu coś ci się nie udał, to ty ponosisz wyłączną odpowiedzialność. Albo coś zginęłoby to jesteś pierwszym, kogo oskarżą.
martika napisał/a:
nawet ciekawa ta znieczulica
przecież trąbili żeby wstawała