Kiedyś wystarczyło nakopać do dupy aby odechciało się takiego zachowania,
a teraz to się odgrażają mi że jest zakaz nawet z zamazaną twarzą publikowania.
Po opublikowaniu na FB Jakiaś madka psychicznie chora! już podobno zgłosiła to rzecznikowi praw bachora!
Zacznijcie się bać a będziecie niewolnikami!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinno się ich wysłać prosto do pieca lub gazu.
Cześć Dominik, dostaniesz 2 złote, jak wypowiesz jedno sensowne zdanie, lub powiesz cokolwiek sensownego
Tak jest !!!!!!!
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
to maly upadliniec ?czy Polak ?WTF?
Najzwyklejszy przygłup... istnieli kiedyś, istnieją teraz i istnieć będą w przyszłości. Nic specjalnego.
Bachor to zwykła patologia. Podobny do niego ten c*ujek na rowerku który nie reaguje na chuligaństwo wdaje się w dyskusję z kretynem i wpuszcza do internetu filmik z dowodem swej głupoty.
Co to za upośledzona upadlina?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Downminik się nie popisał. Pomyśleć że ta intelektualna paść jest przyszłością naszego narodu. Smutne w c🤬j !!!
Spokojnie to gowniak podrośnie to się stanie normalnym człowiekiem. Jak się było małym to każdy odp🤬lał głupoty. Chociaż gdyby mi jakiś gówniak np skopał psa to bym chciał na delikwencie zastosować necklecking. Niestety przez nasze zj🤬e prawo poszedł bym do pierdla
Pamietajcie 10% społeczeństwa ma iq ponizej 80 , takie osoby sa z siebie zadowolone , pewnie i śmiałe
OWCA_CZARNA napisał/a:
Rodzimy c🤬ty, romek zwany cyganem.
OWCA_CZARNA napisał/a:
Niestety nasz.

Choć najwyraźniej nieco upośledzony lub przez mamusię rozpieszczony . Charakterystycznych mongoloidalnych cech w jego wyglądzie nie dopatrzyłem się żadnych. A z Ukraińców nie ma co drwić. Nie bez powodu międzynarodowy symbol Downa posiada właśnie takie piękne barwy
On raczej ma jakiś syndrom Downa albo ADHS albo coś w tym stylu